Aktywne Wpisy

darknightttt +26
Kończę właśnie związek bo mam dość. Jak nie posprzątałam to jest syf. Jak powiem, że jest syf to ogarnie np kuchnię a reszty nie widzi. Od jakiegoś czasu wycofuje się ze sprzątania, olewam jak i on i mam wrażenie, że jemu bałagan nie sprawia problemu. Mi ogromny. To samo z gotowaniem. Jak nie ugotuję to najwyżej będzie „zamówmy coś”. Wolę uporządkowane życie.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.

dzony77 +160
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: Przechwytywanie
Pobierzźródło: GtjgQ2daEAAHkFL
PobierzA niedawno, twierdził że po kampusie UW biega Ukrainiec z siekierą. Dopiero jak się okazało że jednak nie, to nagle utkał twarz, ale oczywiście nie przeprosił.
Całkowicie się zgadzam, poczekajmy. Zdecydowanie się też zgadzam że jest sąsiedni kraj, który za pomocą takich cymbałów usiłuje rozmontować kraj
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie słyszałem o ani jednym przypadku ukrywania narodowości kryminalisty, gdy był obcokrajowcem.
Tymczasem od 2022 roku była MASA przypadków gdy dziwne konta (w tym Krengiel) rozpowszechniały kłamstwa w drugą strone, wiadomo w czyim interesie
Czy mam jakiś powód żeby nie wrzucać cie na czarno?
@wicherq: Nie. Oficjalna potwierdzona wiadomość że coś zrobił obcokrajowiec to nie propaganda. Komentarze z dziwnych kont sugerujące pod każdą informacją że przestępca to obcokrajowiec już tak. Nie ma informacji o przestępstwie czy wypadku na którą nie rzucają się sępy mówiące że to Ukrainiec albo m----n.
@thorgoth: Ale na co mamy czekać? Policja potwierdziła, że to 19-letni Wenezuelczyk.