Wpis z mikrobloga

@ewolucja_myszowatych: ten sam kiep twierdził np. że g---t i morderstwo Białorusinki w Warszawie to Ukrainiec, dopóki nie okazało się że to Dorian S.
A niedawno, twierdził że po kampusie UW biega Ukrainiec z siekierą. Dopiero jak się okazało że jednak nie, to nagle utkał twarz, ale oczywiście nie przeprosił.

Całkowicie się zgadzam, poczekajmy. Zdecydowanie się też zgadzam że jest sąsiedni kraj, który za pomocą takich cymbałów usiłuje rozmontować kraj
  • Odpowiedz
@ewolucja_myszowatych: a mi chodzi o wrogą agendę kremla, która działa zawsze tak samo: KAŻDY przypadek przestępstwa zwalajmy na Ukraińca lub imigranta.
Nie słyszałem o ani jednym przypadku ukrywania narodowości kryminalisty, gdy był obcokrajowcem.
Tymczasem od 2022 roku była MASA przypadków gdy dziwne konta (w tym Krengiel) rozpowszechniały kłamstwa w drugą strone, wiadomo w czyim interesie
  • Odpowiedz
  • 36
@thorgoth czyli cokolwiek napisane na osoby pigmentu innego to rosyjska propaganda? Kiedy to się skończy, jak zacznie dotyczyć to twoj3go najbliższego otoczenia czy jak ?
  • Odpowiedz
@wicherq: ruska propaganda to ruska propaganda, jak masz troche więcej intelektu niż seler naciowy to wiesz w jaki sposób i po co oni szczują.

Czy mam jakiś powód żeby nie wrzucać cie na czarno?
  • Odpowiedz
czyli cokolwiek napisane na osoby pigmentu innego to rosyjska propaganda?

@wicherq: Nie. Oficjalna potwierdzona wiadomość że coś zrobił obcokrajowiec to nie propaganda. Komentarze z dziwnych kont sugerujące pod każdą informacją że przestępca to obcokrajowiec już tak. Nie ma informacji o przestępstwie czy wypadku na którą nie rzucają się sępy mówiące że to Ukrainiec albo m----n.
  • Odpowiedz