Aktywne Wpisy

noipmezc +27
ciekawe kto te wysypiska ciagle podpala, na pewno nie ja
źródło: FOUR_THREE_1280
Pobierz
CezarK +16
a wy juz dostaliscie propozycje finansowa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Myslal, ze ja polak robak i dam sie skusic na 300zl #famemma
Myslal, ze ja polak robak i dam sie skusic na 300zl #famemma
źródło: Zrzut ekranu 2024-05-16 003103
Pobierz

Wiadomo, najrozsądniej byłoby gdyby po prostu rozdawali darmowe mieszkania osobom w dobrej sytuacji, a biede - #!$%@?ć, tak buduje się społeczeństwo.
Najlepiej gdyby tego programu w ogóle nie było, ale skupienie go wokół dobrze zarabiających to byłaby kompletna paranoja.
#nieruchomosci #kredyt2procent
@mati1990: chcę kupić mieszkanie? Mówię że się nie da przez rozmnażającą się biedotę xd idź spać bajkopisarzu od zabawek
@podjad3k: przecież w założeniach nowego kredytu będą limity zarobków więc nie dostaną dofinansowania do kredytu
@MichauDelendaEst: urodź się w normikowej rodzinie. Przez szkołę średnią i studia w czasie gdy koledzy z innych normikowych rodzin którzy dzisiaj wykonują "gorzej płatne zawody" #!$%@? wódę uczyłeś się. Dzisiaj (i w praktyce przez kolejne 40 lat pracy) płacisz wyższe podatki a na dokładkę jeszcze nie dostaniesz preferencyjnego kredytu/dopłaty, no bo przecież od 2-3 lat zarabiasz dobrze więc na
@fenbekus: nowy program będzie miał limity zarobkowe więc programista 15k nie dostanie dopłat. O tym rozmawiają
Jak informuje resort rozwoju, w związku z wyczerpaniem ustawowego łącznego limitu na 2023 i 2024 rok na dopłaty do bezpiecznego kredytu 2%, Ministerstwo Rozwoju i Technologii prowadzi intensywne prace nad nową formułą wsparcia kredytobiorców. Naszym celem jest to, by nowy instrument był z jednej strony bardziej atrakcyjny dla osób o niższych dochodach i większych rodzin, z drugiej, by ograniczał jego nadużywanie przez osoby, których wysokie zarobki pozwalają na uzyskanie kredytu
Więcej wiedzy, praktyki i życia, a na początku 2019 roku młode małżeństwo 9k na rękę (mój przypadek) miało zdolność 1.1mln xD
W interesie banku przy stałym wzroście cen mieszkań jest zapewnić jak największą zdolność kredytową. Jedynie blokują go przepisy nad czym czuwa KNF.
Interesem dewelopera jest tak trafić z ceną, by wpasować się w przedział cenowy taki, że