Aktywne Wpisy
Lowca90 +87
Często potencjalni klienci pytają się mnie czy warto cyklinować starą drewnianą podłogę czy lepiej ułożyć panele. Moim zdaniem jeśli jest możliwość uratowania prawdziwego drewna to warto to robić. Z brzydkiego kaczątka można stworzyć pięknego łabędzia. Tu efekt finalny w komentarzach fotki przed
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
TheSznikers +658
13 lat temu wyglądał tak, Maniek mój najlepszy i najmądrzejszy piesek jakiego miałem... dzisiaj odszedł... (╥﹏╥)
#smutnazaba #psy
#smutnazaba #psy
Jej samej? Nie!!! To wina braku prawdziwych mężczyzn!
Tymczasem wydaje mi się, że prawdziwi mężczyźni nie chcieli słuchać żali, że nikt nie będzie decydował o jej ciele, bo ona chce robić karierę w hr i być zwyzywanymi od szowinistycznych, patriarchalnych świń ( ͡º ͜ʖ͡º)
#logikarozowychpaskow #pieklomezczyzn #feminizm #niebieskiepaski #p0lka
To problem ludzi mieszkających z nimi w domu, a nie twój
Przecież to ty piszesz o "naturalnych" rzeczach i odwoływaniu się do natury. No to piszę, że w naturze również takie rzeczy jak kazirodztwo, albo kanibalizm istnieją
Nie masz racji. To problem całej gospodarki. W tym także mój.
No i co że istnieją. Są ludzie którzy mówią co wiedzą i tacy którzy wiedzą co mówią.
Ale co to za argument. Zdechną ci którzy nie mają dzieci? Czy tam ci co mają. Nie rozumiem. Zdechną wszyscy. Jedyna różnica taka że po tych co mają dzieci coś zostanie.
A co do dzieci to argument ad pesronam. Pozamerytoryczny sposób argumentacji. Poczytaj
@dzoanakurpa: nic dziwnego, skoro są wyliczane niesprawiedliwie
@Koyana: No i jak tam, podoba się prawodastwo które sprawia że ślub dla mężczyzny oznacza zniszczenie życia prędzej czy później?
Komentarz usunięty przez moderatora