Aktywne Wpisy

CheekiBreekiBandito +387
źródło: temp_file3828091634160998515
Pobierz
AidsFiesta +410
Jestem na robocie właśnie u klientów, i jest taka fajna 18 letnia niunia, trochę ją tam podrywałem, ale chyba nie jest zainteresowana. Właśnie sobie walę kloca u nich na kiblu a w łazience mają cały kaloryfer suszących się majeteczek i staniczków. Kusi jak diabli ale trzymam się już 3 tyg bez keksu i 2 tyg no fap więc szkoda passy. No i nie chciałbym sam przed sobą robić creepa z siebie. Niuchnę

Witam, pisze tutaj bo mam problem dotyczący swojego zycia. Za 3 miesiace będę miał 24 lata i czuje ze utknąłem w miejscu jeżeli chodzi o zycie zawodowe. Pracuje fizycznie na budowie od 2,5 roku z tego względu ze postanowiłem przerwać studia które mnie jakos nie kręciły+czasy pandemii gdzie wszystkie zajęcia były online. I tak już zostałem tam jeżdżąc w delegacjach gdzie strasznie mnie wykańczają psychicznie i fizycznie. Chciałbym coś zmienić zaczac coś innego ale nie wiem od czego , biorę tez pod uwagę rozpoczęcie studiów ale nie wiem czy to dobry pomysł w tym wieku. Jedyne z czego jestem zadowolony to oszczędności które mi się udało zebrać, a tak poza tym to codzienne przeplatanie się mysli ze mogłem inaczej coś zrobic te kilka lat temu itd. Pisze to głównie po to żeby się wyżalić i ewentualnie dostać jakies rady pozdrawiam.
#praca #rozwojowobisty #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
muszę ruszyć dupę, ogarnąć się, dotrzeć na miejsce, siąść w ławce, jest okazja pogadać z innymi ludźmy o czymkolwiek, pomóc wykładowcy z rzutnikiem, mam świadomość, że tego dnia coś się działo a nie wegetowałem przed kompem, jak słyszę z komputer jednostajny monolog to się wyłączam a wykładowcy inaczej mówią na żywo