Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: współczuję. Widać brak doświadczeń z kobietami. Moja żona teraz gotuje dla nas zajebistą kolację. Ja z małym siedzę i gram w nową fifę. Caly dzień spędziliśmy aktywnie. Spacer, wizyta u rodziców, teraz pora na czill. Spuczucia uguem
  • Odpowiedz
będzie się ciągać z była po prawnikach, i będzie rozwodnikiem

@Tom8: to trzeba odpowiednią laskę wybrać i ją wychowywać, i nie będzie rozwodu.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @OpowiedzMiCos: Kolejna osoba która myśli, że bycie samemu jest nieszczęśliwym dramatem. Będąc samemu mogę sobie robić co chcę - coś czego nie zobaczą inni ludzie :) a z rodziną? Rodzina tylko Cię przyrównuje albo daje zadania. Korzyści? Niemal żadne :)

@Tata_Kasi: A jakiego rodzaju szczęście oraz "spokój (?)" zaznam z rodziną? :D Ja już miałem przed 30-tką płakać wg przepowiedni różnych osób :D a
  • Odpowiedz
Ja już miałem przed 30-tką płakać wg przepowiedni różnych osób :D a tutaj po 30-tce jest inaczej? Dlaczego?

@mirko_anonim: może jesteś tym wyjątkiem, bo są tacy którym jest dobrze samemu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dokladnie jak napisal @czescmampytanie - dobry zwiazek > singielstwo > kiepski zwiazek. Pomóc w copowaniu Tobie moze to, ze dobrych kobiet nadajacych sie na zone i matke a nie tylko do lozka jest bardzo malo. Nie chce sie klocic czy to jest 1% czy 2%, ale znaczna wiekszosc wspolczensych zwiakow (zwlaszcza wsrod ludzi ponizej 30 roku zycia) jest bardzo kiepska, bo kobiety zostaly zepsute social mediami a ich
  • Odpowiedz
Kolejna osoba która myśli, że bycie samemu jest nieszczęśliwym dramatem. Będąc samemu mogę sobie robić co chcę - coś czego nie zobaczą inni ludzie :) a z rodziną? Rodzina tylko Cię przyrównuje albo daje zadania. Korzyści? Niemal żadne :)

@mirko_anonim: Jeśli wyznacznikiem szczęscia jest dla Ciebie dobro materialne to będzie Ci dobrze i tyle.
Tylko czy faktycznie robisz to co chcesz i "czego nie zobaczą inni ludzie" czy po prostu
  • Odpowiedz