mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
16
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Runaway28
@mirko_anonim: Jak to mój dalszy wujek kiedys powiedział: Często się kłócim, ciężko czasami razem wysiedzieć, ale bez tej starej jakoś tak pusto by było.
11
LostHoldenCaulfield
LostHoldenCaulfield
7
BlackpillNaCalego
@mirko_anonim: No wow my i tak nie mamy wyboru więc nie wiem po co wgl ten wysryw, wszystko to też kwestia psychiki, jeden wytrzyma całe życie sam, drugi strzeli samobója, jeden wyjdzie do ringu a inny zesra się w gacie ze strachu
2
katka2017
katka2017
@LostHoldenCaulfield: Rozumiem Cię, sama tak nieraz myślę, że nawet jakby "coś", to mam niewiele do zaoferowania, nie mam doświadczenia - a z tego co wiem o sobie, to są to raczej rzeczy negatywne... Musiało by zaistnieć naprawdę ogromne przyciąganie, na które ogólnie iz czasem coraz mniej szans. Druga strona medalu to to, że dla drugiej osoby bardziej się staram, rozwijam się kiedy czuję zainteresowanie, a w spokojnej stagnacji nie za
2
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
1
daro1
@mirko_anonim: Nie tylko kobieta ale i dzieci. Sądzę że mało kto chciałby się związać z kobietą która nie chce mieć dzieci albo jest bezpłodna i też mało kto byłby w takim jałowym związku szczęśliwy. Natomiast do samej samotności idzie się przyzwyczaić. Tylko odzywają się mechanizmy zastępcze, właśnie psy i koty które zastępują dzieci, ludzie samotni idą w jakieś swoje pasje albo poświęcają się pracy. No ale tacy którzy mogą żyć
1
Dietetyq
Dietetyq
1
katka2017
katka2017
@LostHoldenCaulfield: Ja mam zasady, ale jestem nieatrakcyjna i prawie 40 lat sama. Jak byłam młoda to nikomu się nie podobałam, wszyscy mnie olewali.
1
P.....0
P.....0
@mirko_anonim: no to juz znasz jednego szczesliwego singla 30+. Mati, milo poznac :) A wpis occzywiscie z anonima.czyli gowno zarzutka 0/10
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Jestem po 30-tce i jestem szczęśliwy kawaler :)

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
0
N.....3
@mirko_anonim: mój wujek, żyje sobie z kotem ma znajomych, wychodzi chyba więcej niż ja, nie zdziczał.
0
LostHoldenCaulfield
LostHoldenCaulfield
@katka2017: Niestety mężczyźni też są interesowni. Celuj w parę lat od Ciebie starszych.
0
katka2017
katka2017
@LostHoldenCaulfield: Powiem Ci, że ja preferuję starszych i zawsze tak miałam, już w LO nie interesowali mnie rówieśnicy (ja ich też nie - żeby nie było, a byłam wtedy w najlepszej swojej formie), a pary takie powstawały już w podstawówce w latach 90. Nawet 10 lat to nie problem, ale są za to inne - tryb życia (raczej nikogo nie poznam bo nie ma gdzie), ogólny brak pasujących osób którym
0
LostHoldenCaulfield
LostHoldenCaulfield
@katka2017: Trudno mi coś doradzić, ja sam jestem 34 lata. Możesz próbować na tinder i badoo aczkolwiek zdecydowana większość będzie chciała tylko zamoczyć więc trzeba uważać.
0
katka2017
katka2017
@LostHoldenCaulfield: Ale wiesz, mężczyzna "ma czas" - zawsze ( ͡~ ͜ʖ ͡°), poza tym osiągnięciami poprawi status ( ͡~ ͜ʖ ͡°)... Nie szukam, albo się pojawi coś wartościowego (szansa bliska zeru), albo nie - przygnębiające ale nic na siłę.
0
LostHoldenCaulfield
LostHoldenCaulfield
@katka2017: Dzięki, ale kobiety bardzo się zmieniły. Dodatkowo nawet jakbym znalazł taką kobietę co by spełniła moje wymagania to wątpię, żeby sam się nadawał na partnera. Związek to duża odpowiedzialność za drugiego człowieka.

Nie szukaj. Lepiej jest być samemu niż samu w związku. Ja się poświęcam pasji, żeby nie myśleć.
0
LostHoldenCaulfield
LostHoldenCaulfield
@katka2017: Polecam "Dzieci Matrixa" Icke'a. Ogólnie ta tematyka jest bardzo wciągająca więc się nie myśli o miłości.
0