@mirko_anonim Spotkaj się i wyczuj, czy jest nastrój żeby przenieść się do domu. Jeśli tak to zaproponuj, nic nie tracisz, najwyżej odmówi. Nawet wypada żebyś zaproponowal
Anonim (nie OP): Pomyśl sobie, jak strasznie jej się nie podobasz. Dziewczyna wytrzymuje 6 spotkań na dworze w grudniu (aż czytalem dwa razy, żeby uwierzyć), bylebyś nie miał okazji nic zainicjować. Odpuść sobie.
Anonim (nie OP): @msr99 dwa oddzielne łóżka xDD Dlaczego chcesz z OP-a robić takiego ultra beciaka? Jak laska chce, to niech zostaje na noc i śpi z nim jak kobieta z facetem. Jak nie chce, to niech wraca do siebie. Proste
✨️ Autor wpisu (OP): @msr99 @MarcinDerk ale ja nie chcę jej zapraszać na noc. Zresztą przecież nie będzie miała szczoteczki do zębów ani ubrań na zmianę. Jak miałoby to działać? xD
@AndyMendy: To samo miałem napisać. W tym wieku raczej każdy odkłada na bok nastoletnie podchody jak lis do jeża. Raczej zauważy, żeś nie decyzyjna kluska i nic z tego nie będzie. Zapodaj testosteron czy coś to może męskości nabierzesz.
Zaproś ja do siebie, żeby nie wracała sama nocą do mieszkania, ale dodaj że "ale bez obaw, oddam Ci moje łóżko a ja pójdę na kanape" myślę że tak byłoby najlepiej a jak wyjdzie to się okaże
Anonim (nie OP): Przecież nie będzie się do ciebie po nocy szła, żeby pogadać i spadać. No to powiedz po imprezie, ze zapraszasz do knajpy za parę dni. Czy na spacer, jak chcesz.
„Jeśli chcesz, to możesz się przekimać u mnie. Nie będziesz musiała krążyć po nocy autobusami.” To tylko jeden z miliona nie narzucających się zdań. Używanych w zależności od sytuacji. Pewność siebie i tyle. Nikt ci dialogów nie będzie wysyłał na poczekaniu. Jak nie będzie chciała, to jej proponujesz opcje odwiezienia/ odprowadzenia do domu, żeby zyskać w oczach nawet jak się nie zgodzi na nockę u ciebie.
I przygotuj 2 oddzielne łóżka,
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
·
Nie pytaj o zdanie, po prostu suchy komunikat.
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@AndyMendy rozwiniesz myśl?
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi