Aktywne Wpisy

aptitude +183
Poprosiłem o pomoc kolegę aby namierzył ten sygnał, on ma dużo lepszy sprzęt niż ja, złapaliśmy rodzinę która ciągle nadaje na PMR 1 (446,00625 MHz), w sumie oni dosłownie nie wiedzieli o tym, ale ja puściłem mały sygnał jak byliśmy ich mieszkaniu i się zorientowali.
Nawet dali nam swoje babyfon, bo to mega podejrzane jest.
Czy chińczyki nas szpiegują pod domem?
Ten babyfon nadaje dosłownie na całe miasto. Aż jutro idziemy z
Nawet dali nam swoje babyfon, bo to mega podejrzane jest.
Czy chińczyki nas szpiegują pod domem?
Ten babyfon nadaje dosłownie na całe miasto. Aż jutro idziemy z
Dusk_Forest77 +71
Czy wiedzieliście, że @mickpl od jakoś 20 lat należy do MENSY czyli największego i najstarszego stowarzyszenie ludzi o wysokim ilorazie inteligencji? Tak, tak nasz wykopowy analityk jest geniuszem dysponującym imponującą inteligencją i nawet ma na to papiery.
Otwieram cykl publikacji co ciekawszych wypowiedzi naszego tagowego guru - @mickpl. On kiedyś pewnie usunie konto, ale jego twórczość nigdy nie powinna zniknąć. Będę tagował #mickpl i postaram się coś wrzucić w miarę regularnie,
Otwieram cykl publikacji co ciekawszych wypowiedzi naszego tagowego guru - @mickpl. On kiedyś pewnie usunie konto, ale jego twórczość nigdy nie powinna zniknąć. Będę tagował #mickpl i postaram się coś wrzucić w miarę regularnie,
źródło: mensa
Pobierz

Spotykam się z dziewczyną,zaprosiła mnie na Sylwestra na koncert w plenerze. Czy powinienem próbować zaprosić ją do domu?
Logistyka: Sylwester jest 30 minut pieszo do mnie. Ona do siebie ma godzinę nocnym autobusem pod miasto. Ten autobus jest co godzinę całą noc.
Co najlepiej zrobić (nie chcę wyjść na creepa, który proponuje seks):
1. Nigdzie nie zapraszać, po koncercie lekko po północy się rozejść
2. Po koncercie zaprosić ja "na herbatę bo zimno" (trochę cringe)
3. Jeszcze przed Sylwestrem wybadać przez wiadomości czy chce po koncercie jeszcze spędzić czas
Mamy po 29 lat. Wcześniej było 6 spotkań, wszystkie w miejscach publicznych. Na tych spotkaniach się całowaliśmy, ale bez jakiegoś szału. Oboje nie pijemy, więc wszystkie odpowiedzi typu "hehehhehehehe po hehehe winku do Ciebie pójdzie" proszę sobie odpuścić.
#zwiazki #randki #randkujzwykopem #seks #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #wychodzimyzprzegrywu
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
I przygotuj 2 oddzielne łóżka,
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Zaakceptował:
Nie pytaj o zdanie, po prostu suchy komunikat.
─────────────────────
@AndyMendy rozwiniesz myśl?
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
@Pan_Slon pisałem, że nie pijemy i żeby nie pisać o hehe winie
────────────