Wpis z mikrobloga

@IntruderXXL Na przedramiona może warto wdrożyć ćwiczenia używane powszechnie przez wspinaczy, tj. masaże pistoletem, rozciągania mięśni po treningach, rollowanie piłeczką i wiaderko z ryżem. Chociaż znając Twoje przygotowanie to wszystko już robisz.
  • Odpowiedz
  • 1
@donfazzione: Dzięki, bardzo dobre rady :) Ale tak jak sie domyśliłeś, już to wszystko robię. Trzeba obserwować po prostu, czy zacznie się robić z tego większy problem, czy pojawi się "zły" ból. Póki co w najważniejszych treningach mi to nie przeszkadza, nie utrudnia. Bo tam trening bicepsów czy chwytu to jest gdzieś tam daleko na liście priorytetów, właściwie to jest tylko dodatek.
  • Odpowiedz
@IntruderXXL Pewnie same się przyzwyczają do nowej objętości. Pamiętam, że ja miałem nawet bóle w łokciu które promieniowaly wlasnie od zajechanych przedramion. Także jak poczujesz ze masz cos podobnego to mozesz wiedziec od czego to jest. Pozdrawiam i cisnij dalej, super sie to obserwuje
  • Odpowiedz
@IntruderXXL: Ja jestem na etapie jedzenia, więc na święta trzeba podjeść żeby cię dogonić na wadze. Niestety są to głównie posiłki niskobialkowe, ale przy dużej ilości kalorii w końcu dobije wymarzoną ilość. Chciałbym również ujrzeć ciebie pod choinką, ale chyba to marzenia ściętej głowy..
  • Odpowiedz