Aktywne Wpisy

SzeryfInternetuff +189
Z ciekawości przeglądałem stare zdjęcia i jestem trochę w szoku jak mocno mi się udało schudnąć przed rok
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
źródło: image
Pobierz
Piotrek7231 +239
źródło: GoWcibRWYAAHY8U
PobierzOcena
- 1 4.1% (84)
- 2 3.0% (61)
- 3 8.9% (183)
- 4 17.8% (365)
- 5 66.1% (1354)

źródło: dmwwc
Pobierz@Reichsmarschall: największa beka z Polaków wykopków, którzy są przekonani, że są biali (aż do pierwszego spotkania z altrightem z zachodu xD)
@ananasowy: nie wiem jak altright na zachodzie ale do tej pory jedynymi osobami które odbierały mi biały status są lewaki z wykopu xd
Weź mi jeszcze coś napisz o klasyfikacji ras według Anglosasów albo jakaś inna bzdure żeby poczuć się lepiej
@BigBoobs: podział Homo Sapiens na rasy jest co do zasady durny, ale nie trzeba się uciekać do klasyfikacji według Anglosasów, bo przecież już nam Niemcy zgotowali swoją teorię ras. Ba! Sami Polacy Sarmaci uważali twoich dziadów chłopów za brudnych Słowian.
źródło: 9d1a7e295988f247752d2adf2c7aaab3e9499abfade08d008bad484fb02b12f3
Pobierz@ananasowy: Niemcy początkowo chcieli, żebyśmy razem z nimi szli na Bolszewików... Niemieccy uczeni ponoć donosili Hitlerowi, jakoby Polacy byli bardzo zdolnym i zaradnym narodem, który warto poddać germanizacji. Poczytaj sobie też o Goralenvolk.