Aktywne Wpisy
t0mI84 +24
#raportzpanstwasrodka
Mam dwa pytanka. 1. Był przez chwilę taki ziomek, nawet nie wiem czy pojawił się na wykopie co miał żonę z Wietnamu chyba i przyjechał na chwilę do Kambo i mówił że mu się nie podoba i że to gadanie o wolnym życiu to tak nie do końca. On miał kanał na yt ale nie pamiętam nazwy. Nawet chyba nie widział się z całą elitą z Kambo tylko ich pośrednio skrytykował
Mam dwa pytanka. 1. Był przez chwilę taki ziomek, nawet nie wiem czy pojawił się na wykopie co miał żonę z Wietnamu chyba i przyjechał na chwilę do Kambo i mówił że mu się nie podoba i że to gadanie o wolnym życiu to tak nie do końca. On miał kanał na yt ale nie pamiętam nazwy. Nawet chyba nie widział się z całą elitą z Kambo tylko ich pośrednio skrytykował
#ssri #leki #farmacja #depresja #psychiatria #psychologia #citaxin #przegryw #znajomi #relacjemiedzyludzkie #wychodzimyzprzegrywu #blackpill #redpill #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
co?
po ssri wcale nie miałem libido, to je na ogół obniża.
@Britney16:
Szok. Dziś różowy pasek nic nie znaczy. Kazdy wi, ze pewnie to falszywy rozowy pasek. Ehhh takie czasy.
@Britney16: ile lat i jakie miasto? ( ͡° ͜ʖ ͡°)