Aktywne Wpisy
jmuhha +35
Wytłumaczy mi skąd takie ceny? U mnie za tazienke
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
2,7m, korytarz 10 m oraz kuchnie 7m za skucie,
wyszpachlowanie i potozenie ptytek w tazience i w kuchni 217x60 cm oraz potozenie ptytek podtogowych w tych pomieszczeniach.
Panowie policzyto 60 tys. Netto. Dla mnie to jest
absurd. Rozumiem leasing maszyn itp. Ale
przecietny cztowiek po studiach zarabia tyle w rok ( ಠ_ಠ)
Joxek +7
Mam pytanie do osób które długi czas jeździły na manualu i przeskoczyły na automat, warto?
Bo od zdania prawa jazdy czuły jakiś 14 lat jeźdzę tylko na manualna, aktualnie myślę nad wymianą auta na coś nowszego bo bardzo brakuje mi takich rzeczy jak tempomat, automatyczna klima (mam manualna) czy kamera cofania ew. czujniki parkowania i zastanawiam się czy automat też warto wrzucić do "must have" następnego auta?
Planuje iść do jakiegoś salonu
Bo od zdania prawa jazdy czuły jakiś 14 lat jeźdzę tylko na manualna, aktualnie myślę nad wymianą auta na coś nowszego bo bardzo brakuje mi takich rzeczy jak tempomat, automatyczna klima (mam manualna) czy kamera cofania ew. czujniki parkowania i zastanawiam się czy automat też warto wrzucić do "must have" następnego auta?
Planuje iść do jakiegoś salonu
-wszystkie jego dodane znaleziska opowiadają się za krachem na rynku nieruchomości
-wszystkie jego plusowane znaleziska opowiadają się za krachem na rynku nieruchomości
-wszystkie jego plusowane wpisy opowiadają się za krachem na rynku nieruchomości
-wszystkie jego wpisy (wysrywy) odpowiadają się za krechem na rynku nieruchomości. Oczywiście z przewidywalnoscią bliską zeru.
Człowiek nie ma absolutnie innych zainteresowań, aktywności? Klepie jedynie te samą śpiewke dzień w dzień od lat kiedy to ceny nieruchomości wzrosły najszybciej w przeciągu życia przeciętnego wykopka.
#nieruchomosci
Poczekaj aż spadnie, jeszcze tylko chwila i jak to jebnie o panie
https://wykop.pl/wpis/73819843/nieruchomosci-niech-ktos-wyjasni-te-wojenke-mickpl#260442023
@WielkiPowrut88: jeszcze jakieś zaburzenie na przykład
@controll: Czyli lepiej stawać okoniem w kontrze do rzeczywistości
https://wykop.pl/wpis/48105227/jako-poszukujacy-w-ostatnim-czasie-mieszkania-do-z
Po trzecie czasami coś napisze sensownego w innych tematach. Typowy troll czy naganiacz by sobie tym głowy nie zakrzątał.
Moja teoria jest taka, że to prawdziwa historia z zycia. Dane sugerują, że