Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kolega_Muminka +100
Powiem wam Frenowie, że chyba jestem idiotą. Poszedłem do sklepu nie dla idiotów i znów próbowali mnie w jajo zrobić.
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
Minął grubo ponad rok od mojej ostatniej wizyty, gdzie okazało się, że nie mają produktu, który kupiłem przez Internet na raty, po czym musiałem anulować raty we własnym zakresie z bankiem (szczęśliwie dla mnie zadzwoniłem do banku po anulowaniu zamówienia przez sklep). Myślałem, że po prostu miałem niefart. Teraz zaczynam wątpić.
Pojechałem więc
źródło: IMG_5757
Pobierz

-wszystkie jego dodane znaleziska opowiadają się za krachem na rynku nieruchomości
-wszystkie jego plusowane znaleziska opowiadają się za krachem na rynku nieruchomości
-wszystkie jego plusowane wpisy opowiadają się za krachem na rynku nieruchomości
-wszystkie jego wpisy (wysrywy) odpowiadają się za krechem na rynku nieruchomości. Oczywiście z przewidywalnoscią bliską zeru.
Człowiek nie ma absolutnie innych zainteresowań, aktywności? Klepie jedynie te samą śpiewke dzień w dzień od lat kiedy to ceny nieruchomości wzrosły najszybciej w przeciągu życia przeciętnego wykopka.
#nieruchomosci
Poczekaj aż spadnie, jeszcze tylko chwila i jak to jebnie o panie
https://wykop.pl/wpis/73819843/nieruchomosci-niech-ktos-wyjasni-te-wojenke-mickpl#260442023
@WielkiPowrut88: jeszcze jakieś zaburzenie na przykład
@controll: Czyli lepiej stawać okoniem w kontrze do rzeczywistości
źródło: grupa
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/48105227/jako-poszukujacy-w-ostatnim-czasie-mieszkania-do-z
Po trzecie czasami coś napisze sensownego w innych tematach. Typowy troll czy naganiacz by sobie tym głowy nie zakrzątał.
Moja teoria jest taka, że to prawdziwa historia z zycia. Dane sugerują, że
W sumie:
- w 14 artykułach deweloperzy mówią, że ceny nie spadną lub będą stały w miejscu
- w 3 artykułach spodziewają się niewielkiej korekty
- w 1 artykule przewidują kryzys