Wpis z mikrobloga

Codzienna przypominajka, że konto #mickpl jest szkodliwe i służy komuś wyłącznie po to aby przekonać jak najwięcej osób do odkładania kupna mieszkania
-wszystkie jego dodane znaleziska opowiadają się za krachem na rynku nieruchomości
-wszystkie jego plusowane znaleziska opowiadają się za krachem na rynku nieruchomości
-wszystkie jego plusowane wpisy opowiadają się za krachem na rynku nieruchomości
-wszystkie jego wpisy (wysrywy) odpowiadają się za krechem na rynku nieruchomości. Oczywiście z przewidywalnoscią bliską zeru.
Człowiek nie ma absolutnie innych zainteresowań, aktywności? Klepie jedynie te samą śpiewke dzień w dzień od lat kiedy to ceny nieruchomości wzrosły najszybciej w przeciągu życia przeciętnego wykopka.
#nieruchomosci
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dzosz89: śmiesznie tak myśleć ale to jest typowy frustrat jakich wiele w internecie i aktywność na tagu jest niczym innym jak próbą odreagowania tych frustracji, przemawia za tym ilość dodawanych wpisów. Kto normalny pisze codziennie kilka postów o kredytach którymi nawet nie jest zainteresowany? Kto normalny wymyśla jakieś bajki o lokatach/krypto i potrafi w środku nocy odpisywać w znaleziskach dotyczących tematu? To nie jest coś co robią ludzie którzy odnoszą
  • Odpowiedz
@Dzosz89: mick pokazje raczej w jak bardzo zaklamanym patologicznym kraju zyjesz. Gdzie prawa ekonomii przestaly dzialac i jestesmy ewidentnie w fazie centralnie sterowanej gospodarki. A ty jako konsument masz mentlik w glowie bo ceny zachowuja sie irracjonalnie i sam nie wiesz co robic. Przeciez to nie wina ekonomii tylko yebnietych pisowcow. Interwencyjnosc panstwa na rynku mozna porownac z glapa i skupem obligow
  • Odpowiedz
mick pokazje raczej w jak bardzo zaklamanym patologicznym kraju zyjesz. Gdzie prawa ekonomii przestaly dzialac i jestesmy ewidentnie w fazie centralnie sterowanej gospodarki. A ty jako konsument masz mentlik w glowie bo ceny zachowuja sie irracjonalnie i sam nie wiesz co robic. Przeciez to nie wina ekonomii tylko yebnietych pisowcow. Interwencyjnosc panstwa na rynku mozna porownac z glapa i skupem obligow

@controll: Czyli lepiej stawać okoniem w kontrze do rzeczywistości
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@controll akurat z tego co pamiętam Ty trzymasz ten sam poziom co on. Założę się że gdybyś tylko miał pieniądze to za tydzień siedziałbyś u notariusza sikając pod siebie ze szczęścia
  • Odpowiedz
@Dzosz89: xd Mam pieniadze i nie zamierzam nic teraz kupowac, nie bedzie mnie deweloper tresowal razem z buda, W spadku tej kasy nie dostalem i wiem jak ciezko zarobic na wklad, niewyobrazam sobie dawac prawie 120tys Eur za mieszkanie 40m w Polskim miescie na obrzezach. Mi sie nie spieszy, wole odlozyc wiecej i zwiekszyc wybor mieszkan jak bic sie o najtanszy segment z biedota bo im PiS pozwolil wziac kredyt
  • Odpowiedz
@Dzosz89: Nie sądzę. Po pierwsze gość nie wziął się znikąd i ma bogatą historię wpisów sprzed swojej chęci kupna. Po drogie pierwszy wpis, że chciałby kupić pojawia się dopiero w 2020, a co było potem wszyscy wiemy:
https://wykop.pl/wpis/48105227/jako-poszukujacy-w-ostatnim-czasie-mieszkania-do-z
Po trzecie czasami coś napisze sensownego w innych tematach. Typowy troll czy naganiacz by sobie tym głowy nie zakrzątał.
Moja teoria jest taka, że to prawdziwa historia z zycia. Dane sugerują, że
  • Odpowiedz