Wpis z mikrobloga

@Kolanka @GladysDelKarmen ja ogólnie jeszcze długo przed tym nowym programem, wrzuciłem posta, w którym prosiłem fliperów o wyremontowanie mojego własnego mieszkania skoro robią to tak tanio, oczywiście trzeba było czekać na akceptację posta, na którą się nie doczekałem, ciekawe dlaczego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@TfojeRence świetny plan, wystarczy znajomy w firmie budowlanej i jakiejś hurtowni budowlanej i wycenić pseudo remont za 15 tys na 150 tys zł i tak złapać w pułapkę pierwotnych właścicieli. To super plan bo nie trzeba mieć pomiędzy na mieszkanie.
  • Odpowiedz
@TfojeRence w sensie że w Polsce nie istnieje obrót lewymi fakturami? Czy chodzi Ci o to że nie da się ogarnąć rachunku za remont od dwóch Cześków? Nawet jak całe życie robią na czarno to przy zakupie Passata muszą coś wykazać.
  • Odpowiedz
@GladysDelKarmen: to manewrna handlarza samochodami sproawdzanymi po 2005, były dwie umowy, jedna podpisana handlarz-niemiec by niemiec miał załatwione podatki, oraz druga niemiec-nabywca, i z tymi umowami jak z dupami, jak masz każdą w innym mieście i się nie spotkają to brak przypału
  • Odpowiedz
czekam na historie jak fliper da pieniądze ludziom, wyremontuje mieszkanie, a oni sami sprzedadzą i wyruchają flupera

@GladysDelKarmen: wystarczy odpowiednia umowa zeby sie przed tym zabezpieczyc
  • Odpowiedz