Wpis z mikrobloga

#samsung #s21fe #allegro
Witam, co sądzicie o kupowaniu Samsungów z allegro z Europejskiej dystrybucji? Znalazłem S21 fe 5g za 2100zl, a w innych sklepach po 3000. Zastanawia mnie jak to bedzie z tym telefonem. Czy będzie normalnie aktualizowany, albo czy samsung moze na niego nałożyć jakaś blokade. Kupował ktoś i może sie wypowiedzieć?
Edit: Znalazlem u innego sprzedawcy za 1900zl (podobno Polska dystrybucja), który napisał ze jest to taki sam jak dostanę np w media Expert.
Dlaczego w poszczególnych ofertach minimalnie różnią sie parametry?
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@konto-konto12312 upewnij się że ktoś nie odsprzedaje telefonów od operatora bo możesz wtedy zakończyć z zablokowanym telefonem
A różnice w ofertach mogą się brać z tego że Samsung wypuszcza różne wersje telefonow na różne rynki a sprzedający nie do końca wiedzą co sprzedają (głównie mali Janusze z Allegro, wybiorą nie taki EAN i parametry są inne od rzeczywistych)
  • Odpowiedz
@Szynk44 pisalem z tym co za 2100 sprzedaje i nie są operatorskie, ale z Europejskiej dystrybucji. Ta oferta ma 200 opinii z czego tylko 3 są na jedną gwiazdke. Napisalem do tamtego co rzekomo ma z polskiej dystrybucji i jestem ciekaw czy u niego tez nie są operatorskie. A jeżeli kupie telefon to jak mogę sprawdzić czy jest operatorski?
  • Odpowiedz