Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: A co niby można zyskać od interakcji z kobietami? Być tamponem emocjonalnym? Bycie używanym do celów kiedy kobieta czegoś potrzebuje a obecny partner nie zapewnia jej tego? Mężczyźni mi okazywali więcej dobroci w życiu niż kobiety.

Jest tylu samotnych mężczyzn. Czy kobiety pochylą się nad ich losem? Nie, bo nie przynosi to żadnego zysku im. Kobietami kierują zwierzęce instynkty. Wybrać nasilniejszego samca, którego koleżanki będą zazdrościć.

Cały ten świat
  • Odpowiedz
@LostHoldenCaulfield: Ja tam mam kilku męskich znajomych, bliższych i dalszych, i nie są dla mnie ani tamponami emocjonalnymi, ani ich nie wykorzystuję w żaden sposób, po prostu sobie piszemy o różnych sprawach i wysyłamy śmieszne obrazki, z niektórymi czasem się spotykam i idziemy na spierdotripa, urbex czy coś. Ale nie wiem, czy przekonam kogoś, kto ma takie skrzywione spojrzenie na baby jak Ty xD
  • Odpowiedz
w sumie bardzo egocentryczne myślenie. własne doświadczenia traktujesz jako prawdę objawioną, a realnie sa tylko i wyłącznie Twoimi doświadczeniami i niczym więcej.

A co niby można zyskać od interakcji z kobietami?

to samo co z facetami

Mężczyźni mi okazywali więcej dobroci w życiu niż kobiety.
  • Odpowiedz