Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 119
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@volodia: ty mi nie mów o byciu cuckoldem LEWAKU, bo w tym jesteście najlepsi! Nie rozśmieszaj mnie xD Ludzie nie płacą żeby mu pomóc finansowo, tylko żeby wyrazić wsparcie dla jego aktu heroizmu. Rozejrzyj się po internecie - naprawdę dużo ludzi popiera co zrobił xD Tak słaby PR ma państwo Izrael w Polsce.
  • Odpowiedz
@volodia xD nie rozumiesz, jest pewien procent osób które nienawidzą polityków i wspierają wszystko co tylko ich wkurzy, głównie to elektorat właśnie Korwina czy Brauna, parę zł na taką zbiórkę nie sprawi że ktoś się będzie musiał papierem ściernym podcierać a możliwość słuchania kwików lewaków o sukces tej zbiórki bezcenna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jason24: Czemu ten wasz męczennik nie dokonał tego "aktu heroizmu" ani razu przez ostatnie 4 lata? Podobno te "satanistyczne" obrzędy dzieją się w sejmie co roku od 17 lat?
  • Odpowiedz
@jason24:

tylko żeby wyrazić wsparcie dla jego aktu heroizmu.

Akt heroizmu według normalnego Polka, który ma chociaż minimalne wykształcenie: Pilecki w obozie Auschwitz

Akt heorizmu według konfiarza mieszkającego z mamą: braun gaśnicę odpalił w sejmie!!!!!
  • Odpowiedz
@jason24:

tylko żeby wyrazić wsparcie dla jego aktu heroizmu

Chłop walnął kobicie z gaśnicy i zrobił bajzel w Sejmie próbując zgasić świeczki. Konfederaci: AKT HEROIZMU!
Co ja czytam xDDD
  • Odpowiedz