Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@budep Oni nie rozumieją, że szczekanie przekazem działa do czasu. Kazdy pisowiec gadał to samo jak bot, a oglądało to 200 tysięcy osób xD
  • Odpowiedz
  • 3
@BelleDerphine: PiS się chyba niczego nie nauczył; przegrali wybory idąc totalnie na ostro i w--------c tym ludzi, od początku nowej kadencji widać, że to będzie też ich taktyka na bycie w opozycji. Szkoda.
  • Odpowiedz
@szef_foliarzy: Ja właśnie PiS kojarzę jako totalną opozycję, do dziś mam to z tyłu głowy i dlatego nienawidzę PiSu jeszcze od czasów gdy rządziło PO.
Ja pamiętam donosy na Polskę do Brukseli przez PiS, np. sfałszowane wybory. Nikt nie podnosił jakiegoś hejtu na nich. Gdy PO zrobiło to samo później, spadł za to na nich ogromny hejt, głównie ze strony PiSu ale też i w Internecie (m.in Matecki na pewno
  • Odpowiedz
@budep: Tusk dokładnie to samo wskazał w swojej wypowiedzi po pytaniach. Dopóki nie przyszedł nakaz z wierchuszki, to ludzie normalnie się zachowywali, a potem już tylko KOALICJA CHAOSU, HOŁOWNIA ROBI SHOW.
  • Odpowiedz
@budep: PiS jako partia jest po prostu obrzydliwy. Pokazuje też to że sporo posłów PiSu jest normalnymi, przyzwoitymi ludźmi, ale próba wyłamania się jest natychmiast miażdżona, co widzieliśmy przez ostatnie dni kilkukrotnie. A że niestety PiS działa jak sekta, czyli albo jesteś z nami albo stracisz całe swoje życie, wpływy, pożycie, kontakty itd. To Ci ludzie nie mają po prostu wyjścia.
  • Odpowiedz
@budep: Przecież to wszystko są marionetki sterowane przez jednego odklejonego zawistnika, jakby w przekazie dnia było, że mają wysprzątać kuwetę jego kotu to by się pobił o to cały klub parlamentarny xD
  • Odpowiedz
@budep: Śmieszy mnie czytanie takich postów bo to tylko pokazuje, że nikt nie pamięta lat 2008-2015 gdzie była to codzienność i właśnie takie działania pozwoliły im wygrać. Na Wykop praktycznie co tydzień na główną trafiała nowa afera która była tak samo bzdurna. A najlepsze jest to, że nawet dziś co chwilę widzę Wykopków którzy piszą "a nie pamiętacie co było jak rządziło PO ostatnim razem?!" i potem dodają listę tych
  • Odpowiedz