Aktywne Wpisy

orgin246 +10
Ej mordeczki z tagu. Wiemy, że ludolodzy to za dużo w gry nie grają bo głównie to wskazują, kto te gry niszczy. Co nie znaczy, że nie możemy sami pogadać lekko o giereczkach. Pochwalcie się w co tam ciekawego graliście w styczniu?
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry
Ja trochę biednie bo nie miałem jakoś parcia na granie więc tylko skończyłem SW: Outlaws, Killzone 3 i Sly 3.
#kiszak #gry

Soothsayer +112
Tak się kończy jak się na auto chucha i dmucha, jak ja kupiłem pierwsze auto (przypominam, nowe z salonu, powtarzam nowe) to prewencyjnie co tydzień tarłem felgami o krawężnik podczas równoległego i dla pewności jeszcze p-------------m raz w krawężnik jadąc 40 bo nie trafiłem w ulicę,.dzięki temu nie musiałem się martwić że jakieś losowe nieszczęście spotka moje auto jakąś wgniotka c--j wie skąd bo ja już zadbałem o to sam żeby troszku

Linia jest bardzo cienka w sumie.
Szanuje za walenie w ruskie onuce, ale czasem odnoszę wrażenie, ze nie wszyscy zgłoszeni przez Ciebie takowymi onucami są.
@Lukardio: A jak mam nadzieje, że kiedyś bana wyłapiesz ty i twoi wszyscy koledzy odpowiedzialni za niszczenie tego portalu. Chociaż patrząc realistycznie to ze wsparciem moderatorów uda wam się posłać ten portal na dno a wtedy przerzucicie się na inny i też zaczniecie go niszczyć.
@Lukardio: dziękuję za odpowiedź.
@BayzedMan: Ty kiedyś nie potwierdziłeś istnienia neuropkowego discorda ?
@Szinako: A coś ty taki zatroskany o portal, na którym masz konto raptem 4 miesiące? Jeszcze się chyba nie zdążyłeś przyzwyczaić i w każdej chwili możesz odgalopować do siebie, jak ci tu źle. Nikt cię za grzywę nie trzyma.
źródło: IMG_20191209_232112_compress67
Pobierzźródło: JPRW HIPOKRYTA
Pobierzźródło: koniasz, taki obraz twój
Pobierz