Aktywne Wpisy
Pitex +173
Wykop 2024 - beka z "pijaka" bo osoba, która jest (w tym momencie) odpowiedzielana za jego zdrowie zrobiła uszy "ala pikachu" z "folii życia". Totalny brak szacunku dla osoby transportowanej w państwowym pojeździe medycznym. Wielki Pan śmieszek ratownik medyczny robi śmieszne zdjęcia, ponad 2000 osób to lubi mimo braku jakiegokolwiek anonimizacji osoby która brała udział w jego super śmiesznej "sesji".
Wstyd dla całego wykopu. Wielka elita Internetu, ale z pewnych grup społecznych
Wstyd dla całego wykopu. Wielka elita Internetu, ale z pewnych grup społecznych
Uuroboros +119
Kto kupuje te szeregowce/bliźniaki po 2 miliony wzwyż pod Warszawą? Jeszcze rozumiem rush Q2-Q4 2023 u gołodupców na takie segmenciki po 699k/799k, ale mieć zdolność na dwie bańki i pchać się w zabudowę szeregową na zadupiu? Przykład:
https://www.otodom.pl/pl/oferta/elegancki-dom-piaseczno-zalesie-ID4lFdL.html
#nieruchomosci #kredythipoteczny
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: ten kogo stać i chce.
Pozdrawiam
@pianinka to ze wystawil ktos cos takiego za 2 banki to jeszcze nie znaczy ze znajdzie sie jakis kupiec :). Cena kompletnie oderwana od rzeczywistosci przeciez Piaseczno i okolice to najtansze przedmiescia ktore upodobali sobie hindusi i biedniejsi Ukraincy.
─────────────────────
· Zaakceptował: grap32
@mirko_anonim: Szeregówka to gówno, ale gadanie o 800k to jest mit. To z ogłoszenia masz 180m2, a te, o których piszesz mają przeważnie po 100-120m2, no i te po 800k wymagają wykończenia
Wszystkie powyżej 1.5M sprzedają się latami. A jak już masz 1.5M gotówki to można sobie kupić działkę i wybudować wolnostojący.
Najpopularniejsze te które schodzą bardzo szybko to w
@chaosrising: Raczej powyzej 2M. Za 1.5 sprzedają się jak ciepłe bułeczki w stanie deweloperskim segmenty tuż za obwodnicą na Ursynowie (Jeziorki).
Siłownię mam 500 m od domu, przedszkole i szkoła mi niepotrzebne, ale jest podstawówka i nawet ogólniak w promieniu 1 km. Metro? No mam pociąg, którym pod pałac kultury jadę tyle ile metrem z Kabat na Dworzec Gdański. Mam
─────────────────────
· Zaakceptował: Jailer
To tak na marginesie tego, że ci wszyscy znajomi, którzy kupili działki pod Warszawą "bo przecież i tak możemy dojechać do centrum w 30 minut" nie byli w mieście od lat, bo jednak im się nie chce jeździć. Też prawie się w to
Co do potrzeb to pełna zgoda, ale żabkę też mam niecałe 100 metrów od domu (。◕‿‿◕。)
No dobra, a w jakim regionie mieszkasz, bo podejrzewam, że wcale do ścisłego centrum nie jedziesz szybciej, niż 30 minut. A jeśli jeździsz to pewnie różnica 5-10 minut między nami, a to jest pomijalny czas.
Domy w
@pianinka: zachodzi prawdopodobieństwo graniczące z pewnością, że gdyby mieszkali w Warszawie to też by nie korzystali z uroków miasta, większość mieszkańców stolicy nie korzysta z jej możliwości. Różni ludzie, różne potrzeby.
@borjaki: xDDDDD potężna działka 262m2 xDD Z czego 3/4 powierzchni zajmuje dom, garaż i kostka xD Super, naprawdę można poczuć zajebistą sielankę.
Mam kilka(naście) minut do centrum
Może właśnie dlatego wyprowadzili się w takie miejsce, bo chcą korzystać z tego ogródka i mają w dupie fancy knajpki i żarcie przywiezione przez hindusa w uber eats?
No to w końcu mieszkają 30 minut od Warszawy