Aktywne Wpisy
Wrrronika +26
Randkowanie z jakimikolwiek ludźmi wygląda teraz tak, że każdy pier^oli o sobie 24/h i nawet nie stara się zapoznać drugiej osoby xD
Gdzie ta atencja, którą mi redpillowcy obiecali (╯°□°)╯︵ ┻━┻
W końcu poznałam kogoś interesującego, kto realnie oprócz odpowiadania na moje pytania - zadawał też pytania mi. A wręcz często nawiązywał do tego, co ja mu wcześniej mówiłam! [gasp]
Sylwester w gronie
Gdzie ta atencja, którą mi redpillowcy obiecali (╯°□°)╯︵ ┻━┻
W końcu poznałam kogoś interesującego, kto realnie oprócz odpowiadania na moje pytania - zadawał też pytania mi. A wręcz często nawiązywał do tego, co ja mu wcześniej mówiłam! [gasp]
Sylwester w gronie
Larsberg +31
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Polska stała chyba najmocniej stała za Ukrainą pod kątem działań dyplomatycznych. Trzeba być amatorem bądź agentem żeby dokonać ruchów jak uczynił to rząd z Kijowa.
#ukraina
@lumpex200: ale nie zrobili tego za darmo, tylko rząd RFN za to płaci
@lumpex200: Gdzie znajdę info o tych 100 000?
@djtartini1:
Przecież tutaj też chodzi o umożliwienie, a nie przeprowadzenie.
@200Amra: https://demagog.org.pl/wypowiedzi/ekshumacje-niemieckich-zolnierzy-w-ukrainie-co-o-nich-wiadomo/
Tutaj jest podsumowanie - 102 tys. ekshumacji w latach 2001-2022, z linkami do rocznych sprawozdań Volksbundu, który koordynuje prace poszukiwawcze i opiekuje się cmentarzami wojennymi. Na stronie Volksbundu ogólnego podsumowania liczby ekshumacji dla Ukrainy nie znalazłem, tylko coroczne zestawienia według krajów, natomiast dla Rosji było to ponad 400 tys. ekshumacji po 1991.
@lumpex200: Nie zesraj się