Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pawci0o: ty to jakiś upośledzony jesteś. Bardziej szkodliwe są gry w wersji digital gdy ty nigdy nie będziesz ich właścicielem, a w razie co firma będzie miała prawo bezpodstawnie ci ją odebrać, bo zaakceptowałeś regulamin że wszystko należy do korporacji w której masz konto i kupujesz gry. Pudełkowe gry to zabezpieczenie oraz możliwość ogrania starszej gry, która np. Została wycofana z cyfrowej dysttybucji.
  • Odpowiedz
@Pawci0o Sprzedaż używanego sprzętu zarzyna producentów sprzętu.

Sprzedaż mieszkań z rynku wtórnego zarzyna sprzedaż nowych mieszkań deweloperskich.

Sprzedaż używanych książek i biblioteki zarzynają pisarzy.
  • Odpowiedz
@Pawci0o: oj bo sie poplacze za losem typow ktorzy cisna na jak najwieksze ceny za produkt zrobiony jak najmniejszym kosztem ,i ewentualnie łatany przez miesiace po premierze xD
Za RDR2, Baldura z checia placilem pelna cene na premiere za Cyberpunka w obecnej formie też bym tak zrobił, jakies generic triple A gowno typu Horizon zaplacilem 40 zlotych i to i tak za duzo, i bardzo dobrze ze na rynku wtornym
  • Odpowiedz
@Pawci0o: 'sztosy muszo być drogie' xD
Tak jak kopyr p------i te kocopoły, tak i wykopek się odkleił.

Dla mnie to debilizm kupić digitala za 350zł, jak mogę odkupić płytkę na olx za 200, ograć, sprzedać za 150-200, a za kilka lat znowu odkupić jak mi się zechce za 50zł i mieć na półce
  • Odpowiedz