Aktywne Wpisy
P4ncak3 +432
Szlag człowieka trafia. Roczniki 85-00 dostały od Polski tylko i wyłącznie wysokie ceny nieruchomości, wysokie stopy procentowe, zniszczona demografię, zerowe szanse na emeryturę, wysoka inflację i wojnę przy granicy. Jak ktoś jest zdrowy, uczył się za granicą lub prywatnie, pracuje na etacie i nie jest znajomym krolika to został tak wyruch w 4 litery jak nikt. Kiedy jakieś protesty?
I nie, roczniki po 00 jeszcze nie miały czasu wejść na rynek pracy
I nie, roczniki po 00 jeszcze nie miały czasu wejść na rynek pracy
Ganyel +42
Poniedziałek rano, juleczka jedzie do korpo. Obowiązkowe śnieżno - białe buciki, cieliste rajstopki, obcisły kostium i rozpuszczone blond włosy. I nadzieja, że jakiś chad albo mokebe zauważy...
#dupeczkizprzypadku #rajstopyboners #p0lka #blackpill
#dupeczkizprzypadku #rajstopyboners #p0lka #blackpill
źródło: temp_file1367881040660325195
Pobierz

@Pawci0o: raczej wydawców. deweloperzy już dawno dostali swoje wynagrodzenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sprzedaż mieszkań z rynku wtórnego zarzyna sprzedaż nowych mieszkań deweloperskich.
Sprzedaż używanych książek i biblioteki zarzynają pisarzy.
Za RDR2, Baldura z checia placilem pelna cene na premiere za Cyberpunka w obecnej formie też bym tak zrobił, jakies generic triple A gowno typu Horizon zaplacilem 40 zlotych i to i tak za duzo, i bardzo dobrze ze na rynku wtornym
Tak jak kopyr p------i te kocopoły, tak i wykopek się odkleił.
Dla mnie to debilizm kupić digitala za 350zł, jak mogę odkupić płytkę na olx za 200, ograć, sprzedać za 150-200, a za kilka lat znowu odkupić jak mi się zechce za 50zł i mieć na półce