Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +140

odgrzybiacz +13
Po co tacy ludzie się rodzą?
źródło: G1Niot8XMAAanmB
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: G1Niot8XMAAanmB
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: 88eq4v
Pobierz@krakataw: czy ja dobrze widzę? czy to jest jakieś distro z interfejsem po portugalsku? może wygrzebcie jeszcze jakiegoś linuxa z odległych for internetowych złożonego przez jakiegoś chińczyka w piwnicy. no faktycznie można na czymś takim polegać xD
@aarahon: A dla mnie to jest piękne w Linuxie - możliwość swobodnego wyboru jednego z kilku alternatywnych realizacji funkcji X (np. właśnie środowiska graficznego). Nie każdy system operacyjny musi być wytworem jednej firmy, o którego losach, wyglądzie, bebechach technicznych na dobrą sprawę decyduje jedna firma.
Czy
@mp107: podjąłem kilkadziesiąt prób zainstalowania ubuntu i innych dystrybucji na kilkuletnim składaku i żadna próba nie zakończyła się instalacją sprawnego systemu. To nie są niedogodności tylko brak możliwości używania zgodnie z przeznaczeniem.
@xede: czyli twierdzisz że to użytkownik ma obowiązek dbania o to żeby system po wyłączeniu komputera odpalał się za każdym razem? Widzisz, windows mnie rozleniwił, tam startuje automatycznie, nie muszę za każdym razem naprawiać bootloadera.
@aarahon: Z ciekawości, czy mógłbyś podrzucić konfigurację sprzętową tej maszyny? Podstawowe informacje - płyta gł., procek, GPU. Ewentualnie jak wyglądało to na dysku, miał być tylko linux czy systemy obok i czy korzystałeś z jakichś automatów czy ręcznie ustawiałeś partycje i punkty montowań. Co właściwie nie grało po instalacji? Jeśli