Aktywne Wpisy

zyd_z_pasji +213
Dobra, jak te nieudaczniki nie potrafią sobie poradzić to trzeba wziąć sprawy we własne ręce
#limanowa #spierdotrip #oblawa #s---------a #policja
#limanowa #spierdotrip #oblawa #s---------a #policja
źródło: temp_file8887991432412617333
Pobierz
LukaszTV +272

Dzisiaj jak mi się dziewczyna spodoba to 50km jest niczym, a kiedyś takiej dziewczyny oddalonej od ciebie o 50km byś nie poznał.
Jak ktoś mieszkał na wsi lub małym miasteczku, to miał swoje grono znajomych
@Asterka_Boza: W jakim sensie dostęp? Dlaczego taki "topowy facet" miałby wybrać przeciętną kobietę, skoro może mieć "topową"?
Aplikacje typu tinder i jakieś inne randkowe motywy mediów społecznościowych to ściek w którym każdy stara się wyidealizować siebie i są to po prostu odrealnione miejsca.
Ja swoją różową poznałem w pracy.
Prostaki zawsze zarywaja do kazdej, bo czasem dziala. Ale ta korpo finansiara jakos nie interesuje sie kolegami na podobnym stanowisku tylko szuka
@mandanda: 175 cm dla tamtego pokolenia to było dużo, mój ojciec z podobnym wzrostem rocznik 1960 miał wpisane "wysoki" w dowodzie, ja rocznik 1984 ze wzrostem 184 też raczej funkcjonuje jako wysoki w swoim pokoleniu, czytając co się teraz odpierdziela, chyba powinienem się cieszyć, że mam ładną i rozumną żonę, nawet zarobić potrafi bo wkręciłem ją IT:) W latach 2008-2011 było łatwo wyhaczyć, ostatecznie w
@AnonimoweLwiatko: i tak je będą utrzymywać, prawo jest tak robione by chłop bulił. Jeśli nie będzie tego robić to państwo będzie musiało facetom zabrać z podatków i dać.