Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 107
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mandanda: Kiedyś było tak jakby prościej i trudniej. Kiedyś jak chłop za dużo nie pił, nie bił, a do tego jako tako hajs do domu przynosił to była najlepsza partia okolicy. Właśnie, słowo klucz okolicy.

Dzisiaj jak mi się dziewczyna spodoba to 50km jest niczym, a kiedyś takiej dziewczyny oddalonej od ciebie o 50km byś nie poznał.

Jak ktoś mieszkał na wsi lub małym miasteczku, to miał swoje grono znajomych
  • Odpowiedz
@mandanda: Otóż dalej da się znaleźć kobietę będąc po zawodówce i mając... ryj polaka (?xD).
Aplikacje typu tinder i jakieś inne randkowe motywy mediów społecznościowych to ściek w którym każdy stara się wyidealizować siebie i są to po prostu odrealnione miejsca.
Ja swoją różową poznałem w pracy.
  • Odpowiedz
@mandanda: ja jestem gruby, brudny czasem jak pochleje a samice same sie kleją, a sam nie wiem jak ciotka mię kiedyś nazwała błogosławiony miedzy niewiastami , zero szkoły w ogóle to ją olewałem nauczycielki w sęsie , trzeba być sobą Miras nie udawać nikogo chcesz coś mieć to rób co cię cieszy w życiu i zapomnisz o panienkach same cię znajdą
  • Odpowiedz
@szynszyla2018

@mandanda: teraz niebieskie paski celują w partie co najmniej 3 oczka wyżej od nich. Widziałam już parę takich przypadkach wśród znajomych i zawsze xd chop zakolak tłusty bez wykształcenia bez niczego 3/10 z wyglądu podrywa laske robiąca w korpo po finansach z wyglądu 7/10. Pocieszne xd

Prostaki zawsze zarywaja do kazdej, bo czasem dziala. Ale ta korpo finansiara jakos nie interesuje sie kolegami na podobnym stanowisku tylko szuka
  • Odpowiedz
estia czasów, blackpill jest uniwersalny,

@mandanda: 175 cm dla tamtego pokolenia to było dużo, mój ojciec z podobnym wzrostem rocznik 1960 miał wpisane "wysoki" w dowodzie, ja rocznik 1984 ze wzrostem 184 też raczej funkcjonuje jako wysoki w swoim pokoleniu, czytając co się teraz odpierdziela, chyba powinienem się cieszyć, że mam ładną i rozumną żonę, nawet zarobić potrafi bo wkręciłem ją IT:) W latach 2008-2011 było łatwo wyhaczyć, ostatecznie w
  • Odpowiedz
@mandanda: Tymi punktami sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Oceniacie człowieka po tym jaki ma ryj, w co jest ubrany, gdzie pracuje ile ma pieniędzy. Jak nie to w lewo. Później zdziwienie, że nie są w stanie tworzyć normalnej relacji, jak nie widzą kim jest człowiek. Nawet mi was nie żal.
  • Odpowiedz
Fajnie jakby te chłopy uderzyły pięścią w stół i mieli jedną ale ważną niezłomną zasadę: żadnych samotnych matek ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@AnonimoweLwiatko: i tak je będą utrzymywać, prawo jest tak robione by chłop bulił. Jeśli nie będzie tego robić to państwo będzie musiało facetom zabrać z podatków i dać.
  • Odpowiedz