Aktywne Wpisy
yourgrandma +51
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
ulath +35
Jak pracujecie na zdalnej, to jestescie non stop przy kompie i zieloni na teamsach? Dzisiaj miałam nieprzyjemną sytuacje, gdzie poszłam jeść i przez 20 min nie byłam przy kompie i w tym czasie też rozłączył mi się VPN. I dostałam informacje od kierownika, czemu komputer jest wyłączony ( ͡º ͜ʖ͡º)
Nie dziękujcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SuperMaslo wiem, ale nie sądziłam, że będę musiała tego używać chcąc zjeść w spokoju xD zwłaszcza ze to było 20 min przed 16
(czasem ręcznie zmieniam status jak cos robię po pracy, albo borę oficjalny lunch)