Aktywne Wpisy

KrolWlosowzNosa +123
Piękna to była ceremonia przekazania, wielka radość i cudny weekend za kółkiem wspaniałego wozu.
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
Jak nie jestem samochodowy, to ten wóz chodził za mną od czasu premiery. Jak już przyszło do potrzeby zakupu, to inne auta oglądałem trochę proforma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#mazda #motoryzacja
źródło: 1000036947
Pobierz
piururo +82
Myślałem, że mnie to nie spotka, że takie rzeczy to głównie w mediach, ale jednak. Mam jedno mieszkanie, które obecnie wynajmuję (bo w przyszłości planuję tam zamieszkać) i obecni lokatorzy przestali po prostu płacić. Ojciec, matka i dziecko. Płacili przez rok, teraz rzucili oboje robotę i ch**. Przez jakiś czas gość jeszcze odpowiadał na SMSy, że on znajdzie jeszcze pracę, żeby nie przesadzać itp. i że zapłaci, a już prawie 3 miesiąc

źródło: FB_IMG_1701539686382
Pobierzźródło: 738288w
PobierzNie wiem czy pamiętacie jak była sprawa kobiety która w macu zamówiła kubek gorącej wody po czym wylała cała zawartość na siebie wygrywając w sądzie odszkodowanie na kwotę 3 mln dolarów? Wiecie czemu sąd taki wyrok dał? Bo nie było na kubku napisane że jest gorąca woda. Tak samo jak zamawiacie Sól i pieprz w macu to jest napisane że zawiera Sól lub pieprz i niby
Mc donalds też okazał się wspolwinny tej sytuacji. Stała się medialną i do dzisiaj jak widać pojawia się jako argument w dyskusjach.
Tu masz elegancko opisane o co chodziło, jest nawet strona na Wikipedii.
https://www.caoc.org/?pg=facts
@RabarbarDwurolexowy: kartka papieru to tautologia/pleonazm, a sam papier nie jest tak całkiem eko, bo jego produkcja zużywa nie tylko celulozę z drewna. Poza tym nie jest zdatny do jedzenia, tak samo jak sama celuloza nie jest dla człowieka zdatna do spożycia.