@mirko_anonim: golf bedzie mniej zgnity jeżeli nikt go nie rozbił, golfa i yarisa każdy naprawi, yaris w srodku wyglada specyficznie, co do silnikow to nie robmy sobie jaj że 1.9tdi bedzie gniotło, najlepiej obejrzyj kilka to bedziesz mieć rozeznanie, pełno tego jest wiec daleko nie bedziesz szukac
Anonim (nie OP): @Mawid_Dotyka dziękuję szczerze. Jak jest z elektroniką w przypadku tych obu samochodów. Który z nich szybciej koroduje i czy warto oraz co ile stosować zabezpieczenia antykorozyjne. Czy do starych Toyot i szczególnie do tego modelu kosztują części i ile do VW Golfa IV.
@mirko_anonim: ja mam polo 4 to podobna konstukcja do golfa co roku masz 5l oleju do kupienia i filtr to zmiescisz sie w 150-200zł tarcze czy klocki sa tanie tak samo jak zawieszenie z przodu i z tyłu te auta moga zrobić na oryginalnym zawieszeniu 200-300tys. km co do silnika to jest masa używek i czesci regenerowanych w dieslach problematyczne są egr -200zł pompa vacum 400-700zł- turbina może wysiaść 1000zł
Anonim (nie OP): @Mawid_Dotyka co sądzisz o W124 lub 190, a nawet W123 na pierwszy samochód? Spokojnie, mam dużo pieniędzy, na części mnie stać. Bardzo mi się podobają te samochody. Zapraszam do dyskusji ;)
Dobry wieczór.
Otóż chciałbym zapytać.
Czy Toyota Yaris I generacji, czy Volkswagen Golf IV na pierwszy samochód osobowy?
Dziękuję bardzo.
#motoryzacja #samochody #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
─────────────────────
─────────────────────
@mirko_anonim: około 5k, dużo tańszych bym nie brał bo podejrzane, droższych też, bo przerost formy nad treścią
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero