Wpis z mikrobloga

• 6
Dobra mirasy finał jest taki że wpłaciłem te brakujące usdt. Wykonałem drugi zestaw zadań i zrobiłem wypłatę. Kusiło mnie na 3 ostatni zestaw ale binance sam się połapał i w----ł mi blokadę na godzinę. Także kończymy zabawę
mickovsky - Dobra mirasy finał jest taki że wpłaciłem te brakujące usdt. Wykonałem dr...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 4
@mickovsky Być może i piątego dnia w którym to obiecują 800 usdt za codzienne wykonywanie tasków. Ale wole na tym etapie podetrzeć sobie dupę tymi wyciągniętymi pieniędzmi niż p-----------ć nawet złotówkę więcej bo mam pilniejsze wydatki. Jak ktoś ma siano na r------------e i chce testować to mogę wysłać numer na telegramie i whatsapp do tego bota xD.
  • Odpowiedz
@mickovsky: kolego ja tez zakończyłem zabawe... udało mi się wyciągnąć z tej platformy 50 USDT zostawiłem im 15 ale +.jest taki ze nie inwestowałem tam swoich pieniedzy... 50 sprzedałem w apce i jestem do przodu 190 zl tak wiec kto ma czas i pieniądze to proszę bardzo ... powyżej lub w poprzednim blogu podałem numer oraz nazwę tego mojego azjaty w okularach ????
  • Odpowiedz