Aktywne Wpisy
sylwke3100 +26
Jan_Paolo_Secondo +811
Wy mówicie że to SCAM a ona odebrała certyfikat w firmie xdd Widzicie hejterzy znowu przegraliście.Taki certyfikat jednoznacznie pokazuje że to poważny biznes a nie oszustwo #frajerzyzmlm
#logikarozowychpaskow
#logikaniebieskichpaskow
@sameowoce: żyćko
@sameowoce: lepiej mówić, by inne mireczki nie wpadły po uszy w g*no
@aadamovy: czemu nie zamieszkaliście razem przed ślubem? o_O
Also, czy te wszystkie rzeczy nie wyskoczyły wcześniej? No aż nie chce mi się wierzyć.
Porada taka, płacicie po 50% i oszczedzacir wobie kazdy osobno inaczej krzyzyk na droge.dla ciebie o ile to nie bait bo nie chce mi sie wierzyć ze na taki uklad poszedles
@aadamovy:
Jakbym słyszał o swoim pierwszym małżeństwie. Ja płaciłem za mieszkanie (wynajem, czynsz i rachunki), raty pożyczek na wspólne potrzeby (bo to ja chodziłem do banku jak było coś potrzeba i były na mnie), robiłem zakupy skoro jeździłem do pracy samochodem a ona chodziła pieszo a jak mi coś czasem zostało to miałem dla siebie. Ex z kolei wydawała se
Albo to ogarniecie, w sensie staniesz się ważniejszy od mamusi, albo będziesz przed wyborem, syf - rozwód.
Sytuacja do uratowania jeśli, żona będzie zainteresowana pracą nad związkiem.
Najlepiej wizyta u specjalisty od takich spraw, a nie wypok ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jeśli masz chłopie ~30 lat, to pomyśl że przed Tobą jeszcze 60 lat życia. Masz prawo do szczęścia i bycia szczęśliwym.
Jeśli masz na tyle samozapracia i siły, to podpisz z żoną paiery