Aktywne Wpisy

erebeuzet +161
Pijcie ze mną kompot mirki. Powiedziała tak.
#chwalesie
#chwalesie
źródło: temp_file4537317486438377730
Pobierz
DzonySiara +150
źródło: temp_file1088658581536164467
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4537317486438377730
Pobierz
źródło: temp_file1088658581536164467
PobierzWykop.pl
#logikarozowychpaskow
#logikaniebieskichpaskow
nie czytaj nic tych debili z góry i pytaj mnie o wszystkie rady, luz; odpowiedz mi na takie pytania:
czy są też dobre chwile? czy plusy przeważają minusy? czy czujesz coś do niej, tęsknisz za nią, czujesz od niej ciepło? czemu do k---y nędzy nie możesz z nią o tym normalnie porozmawiać, najlepiej u terapeuty, jeśli nie umiesz sam? a jeśli rozmawiasz to co
Więc jeśli to nie trollowanie, to zapierniczaj natychmiast do poradni małżeńskiej, terapeuty albo mediatora małżeńskiego po fachową radę. Na początek sam.
Dodam, że możliwe, iż w rzeczywistości w ogóle nie jesteś żonaty, bo niedojrzałość do małżeństwa jest możliwym powodem stwierdzenia nieważności związku.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: temp_file8836460049018423805
PobierzNiby jestem przeciw pochopnym rozwodom, ale czasami człowiek wpędza się w lata z osobą która na to nie zasługuje.
Wspólne spędzanie czasu, wspólne robienie rzeczy, wspólne rozmowy itp
Jeśli tego nie ma to znaczy ze to jest gowno a nie związek.
A z tego co piszesz to Twój związek jest na prawdę nieudany a żona conajmniej dziwna.
@aadamovy Czy masz jakiekolwiek prawo do mieszkania, np. służebność albo współwłasność? Jeśli nie masz, to przestań płacić za nieswoje mieszkanie, dopóki nie wpiszą Ci tej służebności (jeśli mieszkanie teściów) albo nie daruje jakiejś części żona (jeśli jej), abyś został współwłaścicielem.
Jak już będziesz miał mocne prawo do korzystania z mieszkania (służebność, współwłasność), to masz inną pozycję
@CybernetycznyMozgKorwina: Nie, lepiej od razu nastawić się na rozwód bez szukania pomocy.
To też nowa religia.
Szczególnie modna wśród debili na wykopie.