@MlCHAU: wyjście zza zasłony oraz w niedozwolonym miejscu. Nawet gdybyś ją przejechał to i tak jej wina ale samochodu szkoda i zawsze to jakieś problemy
@MlCHAU oczywiscie do dostawczaka, ktory nie mial prawa w ten sposob stac, pretensji nie masz?
@Stanley666: nigdzie nie pisałem o jakichkolwiek pretensjach do kogokolwiek
Po zajściu zatrzymałem się i pół minuty porozmawiałem (przyznam że trochę w emocjach) z opiekunką czy matką dziewczyny, podsumowując że niech wyniesie z tej sytuacji naukę na przyszłość. Nie było dużo stresu ale trochę się w-------m, ale dziewczyna przestraszona była też i przeprosiła. Dostawczak też
@Reichsmarschall: kamerka i do tego z bliska - potęguje ten efekt u----------j szyby co widać dookoła źródeł światła. Ale z punktu widzenia kierowcy praktycznie nie widać tego u----------a, przyznaję że warto spryskać szybę raz na jakiś czas, ja nawet nie pomyślałem że jest u---------a
@tellet: @PozdroPocwicz I już od razu oblężona samochodziarska twierdza xD Na szczęscie dostawczak zajebujący cały chodnik kulturka i do niego nie macie pretnesij xD on MUSIAŁ
W takich sytuacjach ja mam i tak zawsze stopę nad hamulcem (albo i nie jak śnieg, ale trzeba być ostrożnym)
czasem strach cokolwiek napisac na tym portalu dla toksyków, bo od prostego gownowpisu wrzuconego "na odwal się" niektórzy gotowi są w stanie zrobić mi psychoanalizę i ze sie lansuje autem xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#samochody #prawojazdy #ruchdrogowy #motoryzacja
jeszcze bez patrzenia...
@Stanley666: nigdzie nie pisałem o jakichkolwiek pretensjach do kogokolwiek
Po zajściu zatrzymałem się i pół minuty porozmawiałem (przyznam że trochę w emocjach) z opiekunką czy matką dziewczyny, podsumowując że niech wyniesie z tej sytuacji naukę na przyszłość. Nie było dużo stresu ale trochę się w-------m, ale dziewczyna przestraszona była też i przeprosiła. Dostawczak też
Tak to widzę, zgodnie z linią nowoczesnego sojaka polaka.
W takich sytuacjach ja mam i tak zawsze stopę nad hamulcem (albo i nie jak śnieg, ale trzeba być ostrożnym)