Aktywne Wpisy
NadwornyPanicz +16
Może niektórzy dostaną piany przez ten wpis, no ale trudno. Żeby zrozumieć, dlaczego kawka w Polsce kosztuje 20 złotych, wystarczy wyjść w zwykły dzień roboczy - w ciągu dnia - na miasto/dzielnicę/osiedle i pochodzić po różnych lokalach gastro, kawiarniach, ciastkarnio-kawiarniach itd. Jeżeli znajdziecie kogoś w środku, to będzie sukces. W takiej kawiarence/ciastkarni obok mnie dopiero po południu robi się ruch. W ciągu dnia ktoś tam wpadnie i kupi raz na pół godziny.
źródło: image
Pobierz
sztywny_misza +15
źródło: IMG_8271 (1)
Pobierz

źródło: MATH
PobierzJeżeli mężczyzna jest nieszczęśliwy sam ze sobą, to kobieta nie będzie plastrem, który uczyni go szczęśliwym.
Nic dziwnego, że taki wysryw poleciał z anonima.
Jestem starym 36 letnim prawikiem i też nie muszę użerać się z tinderówkami, chodzić na spotkania, analizować co zrobiłem źle, doświadczać ghostingu, siedzieć na tych aplikacjach. Nie muszę, bo zaakceptowałem fakt, że będę sam do końca życia, poszedłem w mgtow, kontakt z kobietami ograniczyłem do niezbędnego minimum i wiesz
Dobry związek buduje, daje spokój i się bardzo cieszę, że nie muszę i mam nadzieję, że nie będę musiała już więcej przechodzić przez to.
Więc powodzenia wszystkim poszukującym !
────────
@mirko_anonim: ale wiesz, że też nie musisz tego robić jak jesteś sam, nie?