Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: kobieta jest dopełnieniem i źródłem szczęścia jeżeli jest to odpowiednia kobieta.

Jeżeli mężczyzna jest nieszczęśliwy sam ze sobą, to kobieta nie będzie plastrem, który uczyni go szczęśliwym.

Nic dziwnego, że taki wysryw poleciał z anonima.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

Nie musisz użerać się z tinderówkami, chodzić na spotkania, analizować co zrobiłeś źle, doświadczać ghostingu, siedzieć na tych aplikacjach.

Jestem starym 36 letnim prawikiem i też nie muszę użerać się z tinderówkami, chodzić na spotkania, analizować co zrobiłem źle, doświadczać ghostingu, siedzieć na tych aplikacjach. Nie muszę, bo zaakceptowałem fakt, że będę sam do końca życia, poszedłem w mgtow, kontakt z kobietami ograniczyłem do niezbędnego minimum i wiesz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ja się zupełnie zgadzam. Moje doświadczenia z randkowania, użerania się z tinderem też są nie najlepsze, a dodam, że jestem różową, spotkało mnie wiele podobnych sytuacji, jak te opisywane przez niebieskich.
Dobry związek buduje, daje spokój i się bardzo cieszę, że nie muszę i mam nadzieję, że nie będę musiała już więcej przechodzić przez to.
Więc powodzenia wszystkim poszukującym !

• Odpowiedz