Aktywne Wpisy

XkemotX +278
Nie warto pomagać ludziom #zalesie #w---w #inpost
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
Otrzymałem dzisiaj paczki z Chin w swojej skrytce, spieszyłem się więc wyjąłem wszystko co było w paczkomacie bo miałem kilka przesyłek. Okazało się że Inpost wsadził tam z jakiegoś powodu paczkę jakiejś kobietki, zwykły biały karton bez oznaczeń. Otwieram w domu paczki i zdziwienie że mam czyjąś rzecz, w środku jest fakturka z nr tel kobiety więc od razu do niej piszę
źródło: temp_file6479197661783178535
Pobierz
Beznazwyy +612
Oglądałem kiedyś pogromców mitów, pokazywali jak pies potrafi wyczuć człowieka, tyle tam kombinowali żeby go zgubić ubrania zmieniali, prysznic brali, przez rzeke przechodzili kompletnie nic to nie dawało, tak sie zastanawiam jakim cudem w tym przypadku te psy są bezużyteczne ale potem sobie przypominam że to polska policja i oni nawet nie wpadli na to żeby dać wody psu w transporcie i zdechł od ciepła xD
#limanowa
#limanowa
źródło: 1000013747
Pobierz

jest tutaj ktos na tagu #nieruchomosci kto kredytowal sie pod korek te 10, 20, a moze i 30 lat temu? jak to wyglada z perspektywy czasu jak braliscie taki kredyt na kupno domu/mieszkania? juz dawno splacone czy nadal splacacie i ile nadplaciliscie?
biorac pod uwage infalcje, wzrost wynagrodzen ciekawi mnie jak to wygladalo, dla mnie to absurd alne ze np bierzesz kredyt w wieku 30 lat i splacasz go do 60. miesiac w miesiac, rok w rok 30 lat. totalne uwiazanie siebie na smyczy.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@opk20: Dokładnie. Moi rodzice wzięli cztery. Dwa dla siebie i po jednym dla mnie i dla brata. Szkoda że nie wzięliśmy więcej, dziś można by było sprzedać.
@perfumowyswir: nie no teraz to Cie ponioslo. kupowalem 1 kwadrat w Warszawie w 2009r i ceny byly nizsze niz 2007 bo zaczely spadac. kupilem za 340k 54m2 , no jak by nie patrzec banke to warte nie jest w tej chwili. Za 700k by poszlo , oczywiscie dalej fajny deal ale przesadziles, zysk jest troche ponad 2 krotny a Ty piszesz
@perfumowyswir: nie , to Bemowo, sprawdz sobie historie funduszu mlocum zarzadzanego przez mbank :), fundusz sie zamykal i zostawal z kilkoma niesprzedanymi duzymi mieszkaniami, takze wystawili je w koncu w takiej cenie ze w 3 miesiace sie wyczyscili z leżakow magazynowych :). Ale ja mialem gdzie mieszkac i po prostu czekalem az obniza cene
Kolejne już trochę grubiej, le też nie pod korek, ale 2 bąbelków plus tysiąc innych wydatków i już tak szybko nie idzie, ale i tak spłacam jakoś2 razy szybciej niż wg harmonogramu