Aktywne Wpisy
wilk633 +75
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
MrBeast +29
Typowa baba, dopiero jak ją "odrzucił" to się nim zainteresowała.
Głupi pocałunek tak mu zawrócił w głowie, że co by się działo jakby mu popuściła szpary.
Damian lata od pośredniaka do pośredniaka, teściowie przyszli nawet telefonu nie odłożył by wstać i się przywitać.
Boczek hipokryta mówi o tym że ktoś się źle odzywa do kogoś, że jak tak można się odezwać XD Ciekawe skąd te opinie o jego serwisie XD
Ogólnie po
Głupi pocałunek tak mu zawrócił w głowie, że co by się działo jakby mu popuściła szpary.
Damian lata od pośredniaka do pośredniaka, teściowie przyszli nawet telefonu nie odłożył by wstać i się przywitać.
Boczek hipokryta mówi o tym że ktoś się źle odzywa do kogoś, że jak tak można się odezwać XD Ciekawe skąd te opinie o jego serwisie XD
Ogólnie po
wraca z zajęć, czeka sobie na przystanku na autobus i zauważa, że gapi się na nią jakiś koleś (nic dziwnego, koleżanka wg mnie całkiem urodziwa), z wyglądu typowy #przegryw. gapi się, gapi, nagle zebrał się na odwagę i zagaduje: "długo szukałaś tych butów? bo moja koleżanka ma podobne" xd gadka głupia, ale podobno lepsza taka niż żadna. coś tam przez moment pogadali, ale autobus koleżanki nadjechał i dziwnym trafem wsiedli do niego razem. ziomeczek zrobił się podejrzanie nachalny, nie odstępował jej na krok, nadal się przyglądał, zagadywał itd., po czym wyszło na jaw, że uknuł sobie misterny plan zaproszenia jej na randkę xd no ale, cóż, niestety nie był w jej typie, więc spotkał się z kulturalną odmową. i tu zaczynają się największe jaja. najwyraźniej urażona duma mistrza podrywu dała mu się we znaki, bo wypalił do koleżanki: "wiesz, że masz łupież we włosach? a tak w ogóle to jesteś jakaś ruda, masz krzywe nogi i dużą dupę!". WTF?! oczywiście dziewczynę zatkało mocno, ale całe szczęście zaraz coś tam mu zripostowała.
nie, kierowca nie klaskał, ale ludzie w autobusie mocno żenadli z przegrywa. koleżanka przyznała, że przez chwilę była bliska płaczu i nawet w momencie opowiadania mi tej sytuacji nadal była trochę roztrzęsiona. wcale jej się nie dziwię. bardzo zbulwersowała mnie ta cała historia i wiem, że łatwo mi w tej chwili mówić, ale gdybym mogła, to sprzedałabym takiemu burakowi soczystą lepę na ryj.
nie idźcie tą drogą.
TL;DR
#przegryw #bekazpodludzi #niebieskiepaski #bekazniebieskichpaskow #truestory #coolstorytroche #podrywajzwykopem #tfwnogf #stulejacontent #kuce
Komentarz usunięty przez autora
Powiedzieć ze piękna - ciepłe kluchy
Pochwalić gust na pdst ubioru - znow sue okazuje ze glupia
upatrzyłem sobie taką 3/10 z łupieżem i dużą dupą. myślę, że łatwy podryw i nawet parę tekstów na zagajenie sobie spisałem, więc siedzę sobie na przystanku...
Co do tekstów, to jakoś tę rozmowę trzeba zacząć, jak dotąd zwykłe "fajna jesteś/podobasz mi się, chcę Cię poznać" się nie sprawdziło, może trzeba pewność siebie podkręcić na odpowiedni level wpierw :D
hm, nie jestem ekspertem od wyrywania, ale jestem różowym paskiem i chętnie powiem Ci jak ja to widzę. wg mnie to jedynie po części wina niedostatecznej pewności siebie. w głównej mierze taki tekst po prostu potrafi spłoszyć, przynosząc efekt odwrotny do zamierzonego :p jest zbyt bezpośredni, od
edit, bo brzmię jak jakiś super-pro-ekspert, a sama mam często problemy z rozpoznaniem, czy należy zauważyć drugie dno i snuć domysły, czy może jednak nie xd dlatego raz jeszcze mówię, to nie takie proste,
@karro: