Aktywne Wpisy
Richtig_Piwosz +47
Wczoraj znowu odwiedziliśmy castoramę ;)
#pokazpsa #patologiazmiasta na "zakupach" ;)
Korzystając z okazji wołam największych pieniaczy: @jankowalski811: @LosoweKontoLosowegoWykopowicza: @Atsawed: @dktr:
Panowie ostatnio dostali takiego zwarcia że pewnie nadal ich trzyma.
#pokazpsa #patologiazmiasta na "zakupach" ;)
Korzystając z okazji wołam największych pieniaczy: @jankowalski811: @LosoweKontoLosowegoWykopowicza: @Atsawed: @dktr:
Panowie ostatnio dostali takiego zwarcia że pewnie nadal ich trzyma.
sinuh +400
- p0lki i murzyny
- hehe głupie lewactwo
- przegryw
Można się domyślić jaki target pracuje najmniej.
Jeszcze jakby ci userzy postowali raz czy dwa podczas przerwy na kibel, otóż niee, odpowiedzi i nowe posty co 10 minut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazwykopkow #wykop #heheszki
- media wyprały kobietom głowy, one stosują nowomowę, wymyślają jakieś gendery!
- feministki czują wszystkim pokrzywdzone, hehe beka gupie grube baby
- głupie kobiety do niczego się nie nadają i nic nie znaczą
A
Mordzia. Tu wszyscy programiści. Jednom renkom klikamy w kąkuter, a drugom przeglondamy wypok. Multitasking mówi panu to coś?
A w ogóle to chatgpt odwala za nas całom robote, a my tylko zgarniamy 25k na b2b, bo za 15k nawet sie nie opłaca kąkutera włonczać.
@niochland: wypraszamy sobie. Ja w tych godzinach najwięcej siedzę na mirko bo właśnie pracuję. Jak nie pracowałem to w tych godzinach czytałem, oglądałem seriale albo piłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak to sobie scrolluje bo nie wymaga tyle skupienia.
@maverickqqq: xD wahadlo fajnopolskie - media sa obiektywne i prawdomowne vs media wykreowaly przesladowanie mezczyzn xD
@maverickqqq: odejmij ludzi na zasiłkach, gówno zawody zarówno te co nic nie robią jak i te pasożytnicze tj. urzędników, zawody które polegają na zajmowaniu się cudzymi dziećmi bo matki 'robią kariery' w hr i innych bzdurach, ludzi, którzy więcej pobierają z budżetu niż do niego wpłacają (wliczając to koszty jakie generują np. używając dróg w drodze do pracy), wszystkie zawody
Komentarz usunięty przez autora
Jesteś mężczyzną i nie chcesz mieć dzieci? Trzeba było się zabezpieczać.
Jesteś kobietą i nie chcesz mieć dzieci? Tabletka po bez recepty i darmowa aborcja jest przecież podstawowym prawem człowieka, żadna antykoncepcja nie działa w 100%
@ToTrocheBardziejSkomplikowane: To niech idą na terapię zamiast zgrywać twardzieli, parcować w niebezpiecznych zawodach i robić głupie rzeczy po pijaku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@niochland: "normalny" człowiek to sączy w tej godzinie właśnie kawkę i ma chwilę na Wykop - a, że Ty w fabryce kurzu masz 3 minuty przerwy na siku i jedzenie i już na telefonie nie wejdziesz na neta (bo w tych lochach gdzie siedzicie i tak zasięgu brak) no to już nie nasza wina sorry Winetu