Wpis z mikrobloga

Kocham wchodzić na wykop w godzinach dla bezrobotnych tj. 8-16, bo wszystkie wpisy dodane w godzinach gdzie normalny człowiek pracuje można podsumować tematykami:
- p0lki i murzyny
- hehe głupie lewactwo
- przegryw
Można się domyślić jaki target pracuje najmniej.

Jeszcze jakby ci userzy postowali raz czy dwa podczas przerwy na kibel, otóż niee, odpowiedzi i nowe posty co 10 minut ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#bekazwykopkow #wykop #heheszki
niochland - Kocham wchodzić na wykop w godzinach dla bezrobotnych tj. 8-16, bo wszyst...

źródło: 20230920_185124

Pobierz
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@niochland: @maverickqqq najbardziej urocze jest to, że typy w jednym poście potrafią napisać:
- media wyprały kobietom głowy, one stosują nowomowę, wymyślają jakieś gendery!
- feministki czują wszystkim pokrzywdzone, hehe beka gupie grube baby
- głupie kobiety do niczego się nie nadają i nic nie znaczą

A
  • Odpowiedz
@niochland

Kocham wchodzić na wykop w godzinach dla bezrobotnych tj. 8-16

Mordzia. Tu wszyscy programiści. Jednom renkom klikamy w kąkuter, a drugom przeglondamy wypok. Multitasking mówi panu to coś?
A w ogóle to chatgpt odwala za nas całom robote, a my tylko zgarniamy 25k na b2b, bo za 15k nawet sie nie opłaca kąkutera włonczać.
  • Odpowiedz
@ToTrocheBardziejSkomplikowane: To, co wypisałeś, to są prawdziwe problemy, tyle że wykopki doszukują się dyskryminacji i "piekła mężczyzn" dosłownie wszędzie, nawet przed chwilą trafiłam na taki wpis: https://wykop.pl/wpis/73837115/ja-to-ciekawy-jestem-echo-dnia-czy-ty-bys-tak-zdje I takich postów było więcej, kiedyś np. oburzały się, że Polska posyła na Eurowizję Junior same dziewczynki, przecież to jest śmieszne xD
  • Odpowiedz
Kocham wchodzić na wykop w godzinach dla bezrobotnych tj. 8-16, bo wszystkie wpisy dodane w godzinach gdzie normalny człowiek pracuje

@niochland: wypraszamy sobie. Ja w tych godzinach najwięcej siedzę na mirko bo właśnie pracuję. Jak nie pracowałem to w tych godzinach czytałem, oglądałem seriale albo piłem ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak to sobie scrolluje bo nie wymaga tyle skupienia.
  • Odpowiedz
całe to przesladowanie bialego hetero mezczyzny zostalo wykreowane w mediach

@maverickqqq: odejmij ludzi na zasiłkach, gówno zawody zarówno te co nic nie robią jak i te pasożytnicze tj. urzędników, zawody które polegają na zajmowaniu się cudzymi dziećmi bo matki 'robią kariery' w hr i innych bzdurach, ludzi, którzy więcej pobierają z budżetu niż do niego wpłacają (wliczając to koszty jakie generują np. używając dróg w drodze do pracy), wszystkie zawody
  • Odpowiedz
@ToTrocheBardziejSkomplikowane: jeszcze dodaj do tego aborcję.
Jesteś mężczyzną i nie chcesz mieć dzieci? Trzeba było się zabezpieczać.
Jesteś kobietą i nie chcesz mieć dzieci? Tabletka po bez recepty i darmowa aborcja jest przecież podstawowym prawem człowieka, żadna antykoncepcja nie działa w 100%
  • Odpowiedz
ormalny człowiek pracuje można podsumować tematykam

@niochland: "normalny" człowiek to sączy w tej godzinie właśnie kawkę i ma chwilę na Wykop - a, że Ty w fabryce kurzu masz 3 minuty przerwy na siku i jedzenie i już na telefonie nie wejdziesz na neta (bo w tych lochach gdzie siedzicie i tak zasięgu brak) no to już nie nasza wina sorry Winetu
  • Odpowiedz