Aktywne Wpisy
comanchee +13
Ej mirki z #wykop30plus, czy zauważyliście w swoim życiu pewien moment, gdy ostatnie grupy towarzyskie się rozsypują, ludzie okopują się w związkach i nie wychylają poza nie nosa, z wyjątkiem własnych najbliższych przyjaciół? Chyba znalazłem się w takim punkcie, gdzie dawni znajomi przestają się do siebie odzywać, nikt niczego już nie proponuje i wychodzi że wszystkim to pasuje.
Croll +1
Mircy mam pytanie jest jakiś sposób żeby uzupełnić żelazo bez tabletek? Choruję na WZJG, byłem w szpitalu i przy wypisie dostałem receptę na żelazo. Niestety przyjmowanie żelaza w tabletkach wywołuje straszne objawy, bóle brzucha, zaparcia, gazy i to jest tak nasilone, że nie jestem wstanie funkcjonować, do tego ciemne stolce itd Pierwszy raz w życiu nie jestem wstanie przyjmować przepisanych tabletek. #zdrowie
No i co się okazało? Banda pijanych debili darła się pod sklepem jakiegoś gościa, zaczęli się awanturować, p--------i właścicielowi cegłą, gazem popsikali a ten przepędził ich pistoletem NA KULKI. Jeszcze na dodatek potem stawił się na komendzie a po polskich patriotach ani śladu. Zajebiście, od razu widać, że Wykopowicze to świadomi użytkownicy, którzy nie pozwolą wcisnąć sobie kitu (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
https://gazetawroclawska.pl/mierzyl-z-broni-do-ludzi-mowil-ze-wschodnim-akcentem-dramatyczne-sceny-we-wroclawiu-zaczelo-sie-od-klotni-pod-sklepem/ar/c1-18105895
#ukraina #wojna #rosja #wykop #bekazpodludzi #wroclaw
@Kagerna: sterroryzuj kogos z pistoletem zabawka i zobaczysz w sądzie, czy będzie miało to jakieś znaczenie
Ciekawe że jak Polak się broni przed sebami, to wykopki piszą że oni na jego miejscu to by ich zabili
A jak broni się Ukrainiec to nagle biedne patusy chlip, zawsze dzień dobry mówili
@papieska_ONUCA: Nie
@papieska_ONUCA: Ale incydent kałowy zaliczyłeś, psycha słaba że racji nie masz a twoje fikołki są bezsensu.
Z tego co było tam napisane, to gość dostał butelką PO tym jak uderzyli innego tą cegłówką.
Mogli typa zabić, ale dla onucy to się nie liczy, wiadomo
Przynajmniej zwolennicy gnatów zawsze to tak tłumaczą.
Wschodnie standardy zachowaj u siebie, tutaj jest policja od takich spraw a nie samosady i straszenie komuś bronią
@josedra52: W USA gościu, to właściciel podziurawiłby patologię ołowiem i o trzymał uścisk lokalnego szeryfa oraz pamiątkowe zdjęcie z nim. Ewentualnie murzyni wyszliby na ulice robić protesty. Zależy w jakim stanie akcja miałaby miejsce. Natomiast na pewno nie musiałby straszyć pistoletem zabawkowym, bo miałby prawdziwy do samoobrony przed bydłem.
Natomiast dziwi mnie co innego - że Ty, drogi Autorze, po zapewne wielu latach na tym portalu, dalej nie przyjąłeś za pewnik tego, że po prostu większość (nie będę
No ale jak Saszka się broni przed n--------i patisami to "wschodnie standardy" I co by było gdyby miał prawdziwy". Zasrani hipokryci xD