Aktywne Wpisy

okoboji +62
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

moll +104
Nie nadążam za cenami używanych książek... Cykl Expanse Coreya, 9-10 tomów, w zależności ile ktoś uzbierał to od 500 zł wzwyż, plus opłata dla olx, plus koszty wysyłki. Tymczasem komplet wszystkich 10 nowych, z księgarni, z darmową wysyłką, wychodzi poniżej 350zł xD
#ksiazki #takasytuacja
#ksiazki #takasytuacja

![[ang] Samsung nagrodził nabywców smart-lodówek reklamami](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c7d7a92f682bae53a60a6ce92aad87ed8e8042bd5036dc6ff9211bb2901e03a0,q80.jpg)

Trochę szkoda mi czasu na przeinstalowanie W11 i stawianie komputera od nowa.
#windows #komputery #it #informatyka #laptopy
#pytanie
Ale korzystając z unreal commander przechodzenie pomiędzy folderami działa idealnie, podobnie odpalając zdjęcie w irfan view nie ma tego efektu zamrażania wskaźnika po wyłączeniu, testowałem dysk i prędkość to 3000MB/s, planuję go wymienić na większy 6000MB/s ale w czasie gwarancji z tego co czytałem musiałbym zachować tamten więc jeszcze się wstrzymam.
No nic trzeba będzie system kiedyś przeinstalować bez dodatków producenta.
Na spodzie laptopa nie ma naklejki z kodem. Jest numer seryjny laptopa i hologram z logo W11.
Matebooki to raczej chwalone laptopy, na Pepperze raczej nie narzekają.
Potem w przypadku reinstalacji na tym samym sprzęcie, po połączeniu z Internetem, Windows ponownie zaaktywuje się sam. Powiedzmy że zainstalowany został czysty Win11 Home ze strony MS, do płyty głównej
wywaliłem te ficzery od Huaweia i w zasadzie teraz nie ma już tych przycięć ale podorszyła się jakość dźwięku więc zainstalowałem od zera, jak teraz wszystko jest ok więc nie mam motywacji już aby reinstalować system. Huawei serio coś zaszywa w samym systemie?
I to się tyczy każdego chińskiego sprzętu. Xiaomi, TP-Link, wszelkie chińskie smartfony i tak dalej. Jak przed zakupem nie masz już ustalonego planu na wgranie czystego softu to