Wpis z mikrobloga

Co się w czwartek odżelkowało w fabryce. Gość był z synkirm 5 letnim u nas w #gusto, syn zjadł kubek 400 g malinek. W natłoku zakupów gość zapomniał o tym powiedzieć przy płaceniu za żelki. Wyszli z fabryki. Ochrona za nimi wybiegła i kazała pokazać paragon. Pokazał i oczywiście nie było tam tych malinek. Gość myślał, że wezwiemy policję, zapłaci mandat i po problemie, żaden sąsiad się nie dowie. Nic z tych rzeczy. Żelatyna ostatnio podrożała, więc ochroniarze hyc gościa do maszyny i zmieliliśmy go na żelatynę do żelków. Picrel zobaczcie jaka ładna żelatynka, to ja na zdjęciu dosypuję do bębna na konfidenty. Dzięki gościowi mogliśmy zjechać 20% z ceny na black week i to ostatnie chwile, żeby się zaopatrzyć: https://sklep.gusto.pl/pl/c/Zelki-limitowane/30 ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk #prawo #wykopefekt
ecco - Co się w czwartek odżelkowało w fabryce. Gość był z synkirm 5 letnim u nas w #...

źródło: mielimy hejkerów

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 1658
@maestroPijanyRolnik: niemożliwe że nie lubisz naszego marketingu na pewno złe wpisy widziałeś serio jakie zażenowanie
mówię co złe wpisy widziałeś inne spróbuj ja ci
ja ci pokaże inne nie da się nie lubić gusto
co ty gadasz inne musisz spróbować bo różne są
ecco - @maestroPijanyRolnik: niemożliwe że nie lubisz naszego marketingu na pewno złe...

źródło: 2023-11-25_09h45_55

Pobierz
  • Odpowiedz
@ecco jak faktycznie wpis słaby to odpowiedź do komentarza o wiele lepsza XD

@unfal imo pewnie każda “fabryka” tak wygląda, ale trochę racji masz - dodawanie takich zdjęć to trochę strzał w kolano
  • Odpowiedz
@ecco po pierwsze to ogolić małpę bo nikt nie chce by jego owłosienie dostało sie do żelków a żadna maszyna czy detektor tego nie wyłapie po drugie polecam wyczyścić te pogłogę i ściany oraz rezzte zakamarków, gdzie na korytach kablowych jak i samych gniazdach macie zajebisty czarny syf nie ruszany miesiącami a po trzecie to taki bezbek ten post.
  • Odpowiedz