Wpis z mikrobloga

@obk: Przecie umiejętność dojścia do grania na takim poziomie jest serio więcej warta, niż posiadanie szerokiej encyklopedycznej wiedzy, którą można wyszukać w 5 sekund w smartfonie xD
  • Odpowiedz
@obk: Nie masz pojęcia nawet, o czym mówię, a zaplułeś klawiaturę i naobrażałeś. Chłopie ogarnij się. Dosłownie utożsamiasz tu powszechną dziś diagnozę stanu polskiego szkolnictwa wyższego.

jak nazywa sie bistabilny element elektroniczny służący do sterowania prądem przemiennym

@obk: Przekaźnik bistabilny ()
  • Odpowiedz
  • 0
@wstanczyk: Błąd, nie ma takiego elementu elektronicznego, może być elektromechaniczny przełącznik a elektronicznie to musiałby być cały układ, oto dowód, że p--------z od rzeczy, element to triak. To ty musisz sie ogarnąć.
  • Odpowiedz
@obk: totalna projekcja #!$%@?, nic o mnie nie wiesz a sam wypisujesz non stop swoje smutne żale na portalu od kilku lat xD, zesrałeś się jak reszta złamasów na fejsie po wygranej artura
  • Odpowiedz
  • 0
@StaryWedrowiec: Wiesz kretynie ze nie mam polskiej edukacji i jestem po studiach z robotyki i mechatroniki a ty jesteś poprostu kretynem i frustratem co jedyne co umie to jakieś błędy niemające znaczenia w rzeczywistości wychwytywać. Ale z ciebie baran.
  • Odpowiedz
  • 0
@StaryWedrowiec: to chyba twoje słowa, wiec sie właśnie przyrznąłeś ze jesteś zwykłym frajerem.

Przesłanie mówi o tym, żeby nie umniejszać nikomu tylko dlatego, że jest młodszy i nie nazywać dorosłej osoby szczylem, bo jest się wtedy zwykłym fajerem.

https://wykop.pl/link/7285659/czy-ktos-wie-jakie-losy-policjanta-z-ryba-tak/komentarz/120571203/czy-ktos-wie-jakie-losy-policjanta-z-ryba-tak-airflame-jakim-cudem-skonczyles-podstawowke-co-jakie-losy-jakie-sa-losy-jak-juz-jezu-dorosly-czlowiek-ni#120602091
  • Odpowiedz