Aktywne Wpisy

faen0 +47
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzMoże mieć pamięć absolutną i jednocześnie być zwolennikiem rządów Kim Dżong Una.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@masz_fajne_donice: żeby sobie taką wiedzę encyklopedyczną logicznie uszeregować w głowię to oprócz dobrej pamięci trzeba też umieć łączyć wątki i kojarzyć przyczyny ze skutkami. Mogę się oczywiście mylić bo nie znam gościa, ale przypuszczam, że znając trochę historii, socjologii i polityki nie ma on jakichś skrajnych poglądów.
Osama Bin Laden studiował na przykład inżynierię lądową i handel.
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00036846.2022.2128181
Nawet badania ktoś zrobił i wynikło że im wyższe wykształcenie tym więcej ofiar powoduje terrorysta.
Więc niezależnie od wiedzy można zostać terrorystą tylko im większa tym lepszym zostaniesz. Podobnie w polityce. Im jesteś mądrzejszy tym większą szkodę twoje skrajne poglądy mogą wyrządzić.