Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +73
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
abwgd +451
W każdej pracy jest ten sam problem - tzw. czynnik ludzki, który sprawia, że fajna robota męczy.
Eh, szkoda, że świat jest pełen ludzi, którym wydaje się, że mogą więcej, tylko dlatego, że mają dużą gębę i brak samokrytyki.
#przemysleniazdupy #pracbaza
Eh, szkoda, że świat jest pełen ludzi, którym wydaje się, że mogą więcej, tylko dlatego, że mają dużą gębę i brak samokrytyki.
#przemysleniazdupy #pracbaza

Już tłumaczę skąd pytanie: spędziłem kiedyś ładnych parę lat w Wowie (od Burning crusade do Pandarii), jak na tamte czasy tytuł naprawdę genialny. Tyle że jak go odpaliłem z ciekawości jakoś 2 dni temu to mimo puszczenia go w 4K i na wszystkich suwakach na max to widać ten skansen że aż oczy pieką. Ta gra bez napisania od nowa nie ma już sensu bo na obecne realia zwyczajnie wygląda jak gunwo.
Niby jest New World ale najpierw wystartował z gigantycznymi problemami a jak już go z grubsza naprawili to d------i DLC-kiem za 25$ który nic przełomowego (czy nawet wartego tyc pieniędzy) nie wnosi. I jakoś strach się w to pakować.
To jak to z tym jest? Czy istnieje jakiś tytuł w który warto sobie w wolnym czasie popykać czy MMO jest już na tej samej drodze co niegdyś RTSy?...
#pytanie
@Aster1981 WoW premiera z 2005, GW2 z 2012, TESO z 2014, SWTOR z 2011 - zauważ że najmłodsza gra w tym zestawieniu zaraz skończy 10 lat. I to widać po oprawie graficznej. Ja wiem że te gry żyją
A tak to sporo zmienia tryb multi i coop w ogromnej liczbie gier. Zamiast typowego MMO. Masz chocby D4.