Aktywne Wpisy

Krzewiciel_prawdy +2695
Shalom.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
Szanowne Mirabelki i Mireczki.
Odezwa do narodu. Zgodnie z propozycją Szanownego Kolegi @BenizBurger (he he) ustala się, co następuje.
źródło: 254
Pobierz

qtass +73
Po wypadku w Warszawie tylko utwierdzam sie w tym, ze samochodziarze to najgorsza grupa spoleczna w Polsce.
Ich samochodziki sa najwazniejsze, MUSZA ZAPI#RDALAC bo sie udusza. Zginelo niewinne dziecko, ktore po prostu stalo na chodniku... To jest tragiczne i wstrzasajace jak uswiadomisz sobie, ze to mogles byc Ty albo ktos z Twojej rodziny bo jakis debil MUSI JECHAC AUTEM i zapi#rdalac.
A to tylko kropla w morzu, codziennie gina ludzie bo SAMOCHODZIARZE
Ich samochodziki sa najwazniejsze, MUSZA ZAPI#RDALAC bo sie udusza. Zginelo niewinne dziecko, ktore po prostu stalo na chodniku... To jest tragiczne i wstrzasajace jak uswiadomisz sobie, ze to mogles byc Ty albo ktos z Twojej rodziny bo jakis debil MUSI JECHAC AUTEM i zapi#rdalac.
A to tylko kropla w morzu, codziennie gina ludzie bo SAMOCHODZIARZE

Jak to jest ze sklepami rowerowymi, czy można sobie przymierzać różne rozmiary? Nigdy nie byłem w takowym, a upatrzyłem fajny model szosy endurance i wg kreatora producenta, właściwym rozmiarem ramy byłaby zdecydowanie "L", natomiast mój wzrost łapie się także w mniejszej rozmiarówce "ML" - zgadza się, chodzi o Gianta. Mój wzrost to 185.
Tak więc finalnie nie będzie problemu, aby sobie poprzymierzać w markowym sklepie? Nie chodzi mi oczywiście o jakiś fitting - jestem amatorem, entuzjastą.
#rower #szosa #gravel #rowery
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Można, ale spora szansa, że nie mają pełnej rozmiarówki, więc trochę sobie być może będziesz chodził. I tu trzeba uważać, bo czasem przedsiębiorczy sprzedawca powie, że "pan sobie ustawi" i będzie dobry. Żebyś nie skończył tylko z rowerem w złym rozmiarze.
Poza tym sprzedawcy pewnie chętnie pozwoli przymierzyć, bo jak będzie Ci wygodnie, to rower praktycznie kupiłeś w myślach. Tylko wskazówka: nie wyglądaj
@programista15cm: wypad trollu
───
@mirko_anonim: to troszkę nieładnie. Zapytałeś przynajmniej chłopaków w sklepie za ile mogą ten rower faktycznie sprzedać? Jak o tej porze roku dalej stał w sklepie, to możliwe, że dostałbyś podobną cenę jak w necie.