Aktywne Wpisy
MarekKucharz +130
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

Vegasik69 +62
źródło: 1000017450
Pobierz

Spłacam ten mój niewielki kredyt na 3 pokoje w centrum i przejmuję się tym, czy z umownych 25 lat spłacę go w 3, czy raczej 5 lat. Martwi mnie to, że nawet jak już je spłacę, to może mnie nie stać na coś większego mimo moich 12k na rękę. A chciałbym mieć 4 lub 5 pokoi.
Ale przypominam sobie, że przecież moja babcia ani rodzice żyć wiecznie nie będą. Gdy przyjdzie czas, to mając spłacone swoje mieszkanie oraz dwa inne w spadku przecież kupię sobie co zechcę. Może kiedyś będę mógł żyć w komforcie.
#nieruchomosci #mieszkanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
@mirko_anonim: na wykopie 90% ludzi to programiści30k
( ͡° ͜ʖ ͡°)