Aktywne Wpisy

Pentylion +45
Cieciownia dla debila ten
źródło: 1000046287
Pobierz
StalkomirNowak +296
Na Wykopie same pesymistyczne treści, więc chciałem się pochwalić moim osiągnięciem.
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw
Udało mi się stworzyć algorytm kompresji plików który zmniejsza ich wagę o 3%, ale za to sprawia że stają się one bezpowrotnie uszkodzone.
#programowanie #wygryw

Miałem kolizję drogową, drobna stłuczka z mojej winy. Babeczka na spokojnie do tego tego podeszła, zrobiła zdjęcia swojego, mojego auta, wzięła mój numer, polisę i pojechała. Nie spisywaliśmy żadnego oświadczenia, bo powiedziała że śpieszy jej się do pracy.
Miała do mnie dzwonić spisać je, ale mija 3 dzień i tego nie zrobiła, co jeśli np. źle spisała mój numer który dyktowałem i nie będzie mogła się ze mną skontaktować? Jest szansa, że po prostu olała sprawę, no ale dlaczego to miałaby zrobić jeśli doznała kolizji w 100% z mojej winy? Czy z samym numerem polisy (tu miała zdjęcie) i zdjęciami wystarczy żeby poszła do ubezpieczyciela czy będzie potrzebować tego oświadczenia i jeśli nie uda się jej ze mną skontaktować to może pójść na policję i dowalą mi mandat 1500zł za spowodowanie kolizji?
Inb4, nie, nie podałem nieprawdziwego numeru, jaki to miałby sens gdy dałem jej numer polisy oraz miała rejestrację mojego auta.
#prawojazdy #motoryzacja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim