Wpis z mikrobloga

@Tylko123 specjalnie zwróciłem kiedyś na to uwagę i żeby było śmieszniej to teraz papier toaletowy kosztuje 3x więcej niż na początku pandemii. Im większe zrobiłeś zapasy tym taniej teraz się podcierasz ( ͡º ͜ʖ͡º)

• Odpowiedz
@PfefferWerfer: dokladnie, ja milo wspominam kowid. Nikt w rodzinie nie umarl, ja dostalem zdalna prace dzieki ktorej moglem sie przeprowadzic, ludzi na miescie mniej. Czekam na jakas kolejna lajtowa pandemie
  • Odpowiedz
@Tylko123: Papier toaletowy pół biedy, zawsze go przesrasz, tak jak inne artykuły codziennej potrzeby. Ale makaron i ryż po kilkadziesiąt kilogramów, niektórzy pewnoe dalej go mają xD.
  • Odpowiedz
Wspaniale? Przecież to był istny koszmar ciągła panika i stres

@snorli12: Czemu panikowałeś i czym się stresowałeś? Pierwsza fala to był śmiech na sali i jakaś drobnica pod względem ilości zachorowań, w drugiej i trzeciej fali było faktycznie sporo ostrzejszych przypadków ale też te liczby nikogo nie powinny przerażać jeśli potrafił sobie wyobrazić liczbę Polaków w wieku emerytalnym ( ͡° ͜ʖ ͡°)

U mnie nawet ojciec,
  • Odpowiedz
@Tylko123 bo podczas jakiejs pandemii w Azji (tajwan bodajze) jak sie przerzucili na produkcje maseczek to kosztem papieru i go zabraklo w sklepach. Jakies klisze z tamtych czasow sie zalaczyly i polacy rzucili sie na papier
  • Odpowiedz