Aktywne Wpisy
Czy istnieje na świecie gorszy dźwięk od szczekania psa?
Nie sądzę.
Mam niefart mieszkać przy ulicy toteż szum aut jest wyraźny, a latem to nocnych debili nie brakuje gazujących swoje gruzy z modyfikowanymi tłumikami. Ale łupnie i przejedzie i go nie ma. Pewnie zaraz będzie następny i to też można się zdenerwować lub przebudzić, ale jak głupie bydle zacznie ujadać to nie wiadomo kiedy skończy. Za 5 minut? 10? Nigdy nie wiesz.
Nie sądzę.
Mam niefart mieszkać przy ulicy toteż szum aut jest wyraźny, a latem to nocnych debili nie brakuje gazujących swoje gruzy z modyfikowanymi tłumikami. Ale łupnie i przejedzie i go nie ma. Pewnie zaraz będzie następny i to też można się zdenerwować lub przebudzić, ale jak głupie bydle zacznie ujadać to nie wiadomo kiedy skończy. Za 5 minut? 10? Nigdy nie wiesz.

arinkao +78
Makaron z krewetkami. Smakuje normalnie, jakby nie był czarny.
Sos z czosnkiem, pomidorami, chili, papryką, pieprzem, pietruszką.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
Sos z czosnkiem, pomidorami, chili, papryką, pieprzem, pietruszką.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
źródło: 20260128_145533
Pobierz

źródło: temp_file2150142376448645929
PobierzDo dziś nie wiem po co ludzie kupowali tyle papieru toaletowego.
Aby dupe podcierać
@Tylko123: przecież się nie przeterminował, pewnie z czasem zużyli.
@Tylko123: Chyba wszystko zaczęło się od Australii, gdzie poszła plota że papier toaletowy sprzedawany w ichniejszych sklepach jest produkowany w Chinach i w związku z pandemią zaraz przestaną go sprowadzać do sklepu. Nie ma to absolutnie żadnego sensu ekonomicznego żeby sprowadzać papier toaletowy z Chin, więc jest on produkowany lokalnie, ale plotka poszła i wszyscy się obsrali i zaczęli
Tylko chyba aktywnośc spadła na nich