Pójście do stomatologa, a dokonanie aborcji to raczej inny wymiar, ale to już kwestia dyskusji i pewnie własnych przekonań. Rozumiem, że niektórzy będą to traktować jak zwykłą wizytę u lekarza.
@Serghio: Dla ludzi, którzy popierają aborcje to właśnie ten sam wymiar. Natomiast skoro dla ciebie zabieg stomatologiczny stoi na innym wymiarze niż zabieg aborcji, to skup swoje argumenty właśnie tutaj, bo takie analogie są kompletnie bez sensu dla kogoś, kto uważa
Ja #!$%@?, to kościół tak sprał wam te prawicowe mózgi, że nie widzicie głębi problemu?
@music_has_the_right_to_children: Nie jestem wierzący, więc nie do mnie te teksty. W przypadku wad genetycznych aborcja powinna być legalna, ale ile jest % takich ciąż? xD To raczej ty jesteś jakimś fanatykiem, skoro tak #!$%@? o religii ;)
@Serghio: Dla ludzi, którzy popierają aborcje to właśnie ten sam wymiar. Natomiast skoro dla ciebie zabieg stomatologiczny stoi na innym wymiarze niż zabieg aborcji, to skup swoje argumenty właśnie tutaj, bo takie analogie są kompletnie bez sensu dla kogoś, kto uważa
@music_has_the_right_to_children: Nie jestem wierzący, więc nie do mnie te teksty. W przypadku wad genetycznych aborcja powinna być legalna, ale ile jest % takich ciąż? xD To raczej ty jesteś jakimś fanatykiem, skoro tak #!$%@? o religii ;)
@Virsky: Czyli nie ma nic złego np. w kradzieży i unikaniu odpowiedzialności za swój czym? Według ciebie jest to wręcz chwalebne?
@TeBerry: To nie zmienia faktu, że ktoś takich ludzi może uważać za nieodpowiedzialnych, z którymi nie będzie chciał mieć nic wspólnego.