Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dietetyq: Jak mam dziewczynę to mam ją schować w szafie i zakazać wrzucania jej swoich zdjęć do mediów społecznościowych żeby czasem ktoś jej nie zobaczył? xD
  • Odpowiedz
@Dietetyq:

potrafią działać na męską wyobraźnię

No ale still co to zmieni, że będzie tak na kogoś działać?
Zajebiście, niech pozazdrości mi wyboru, elo ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 4
No ale rozumiesz, że jak ona się w ten sposób wystawia to Ty nawet przy założeniu że jesteś turbo kozakiem musisz rywalizować z kolesiami dosłownie z całego świata którzy jej piszą w DM że jest piękna i słodka xd?

Przecież to jest proszenie się o kłopoty, nawet jak ma ta laska Twoje bezgraniczne zaufanie to Ty nigdy nie możesz być pewny czy jak ona siedzi w telefonie to właśnie jej na insta
  • Odpowiedz
@Dietetyq:

nigdy nie możesz być pewny

Jak w związku nie ma zaufania to prędzej czy później się rozpadnie, w złotej klatce nikt nikogo nie może trzymać.

pisze jakiś typ co ma od Ciebie
  • Odpowiedz
@Dietetyq: ja bym jednak odpuścił i szukał dalej szarej myszki dla anonka. Życie chłop ma jedno, więc myślę że lepiej minimalizować szanse bycia zdradzonym po kilku latach związku i z wygrywa stania się przegrywem, który już nie ma szans znalezienia dobrej dziewczyny ze względu na swój wiek.
  • Odpowiedz
@Dietetyq: Boże xD jak można być tak mało pewnym siebie, żeby mieć problem, że laska, która zdrowym stylem życia i dobrym ciałem, które odzwierciedla zarabia na życie xD sam pomysł tego, żeby zabraniać komuś jakiejś zdjęcia wrzucać jest absurdalny xd
  • Odpowiedz