Aktywne Wpisy

bArrek +68
Może i amerykance mają te swoje halloween ale my na święto zmarłych mamy szczypki kocham szczypki!
źródło: 2642748145515
Pobierz
TheSznikers +171
Tyle lat a w tej grze jest nadal na czym zawiesić oko (。◕‿‿◕。) Właśnie robię pierwsze podejście do tej gry, chyba czekałem aż będę miał wystarczająco mocnego kompa do ultra ustawień i monitora UWQHD.
#rdr2 #gry #pcmasterrace
#rdr2 #gry #pcmasterrace
źródło: temp_file6560740509846775578
Pobierz

Poza tym w Skandynawii definicja włamania jest inna. Tam każdy krok włamywacza w mieszkaniu/domu liczy się jako odrębne włamanie.
No i w Polsce jest taka bieda, że nie ma co kraść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #emigracja #europa
źródło: 2023-11-10 10_08_38-(1) Marcin Palade w serwisie X_ Włamania na 100 tys. mieszkańców_ Polska 185 Po
PobierzBo to wcale nie dlatego że k---a patusy wyjechały na magazyny, większe patusy na szparagi i tak to się kręci.
Że k---a to głupie nie obrazkowe dla debili
Nie do końca to. Znam przypadki, gdy ktoś zgłaszał kradzież kilku kilo złomu z ogródka, w Polsce nawet tego nie przyjmą. Ba, zabiciem 3 osób też się nie zajmą xD
@szuwarek: Panie, do mnie jak się ostatnio jeden włamał, to zostawił ulotkę providenta
Czyli masz c---a pojęcie o kradzieży i całym półświatku xD pewnie jakby moja gruba ciocia w latach ,90' do ciebie podeszła to też byś pomyślał naiwny że to pozłacane pierścionki warte max 20 eur a nie złoto xd bo taka średnia gruba to jak ma kraść xD przecież sadzii k---a krzewy xD
Albo może słyszałeś o zamiataniu pod dywan śmiertelnych wypadków? Podziel się
Druga rzecz: idź zgłoś coś na policji polskiej, drugi raz ci się odechce tego robić.