Aktywne Wpisy

Cinex +867
Urodziła mi się córka z zespołem downa.. będzie miała już niedługo 3 miesiące. Algorytm na YT podpowiada na przemian: podtrzymujące na duchu kazania księży, filmiki odnośnie przewijania opieki i rechabilitacji noworodków, oraz... mixy i najlepsze kawałki zespołu "System of a Down" ...
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen

WielkiNos +732
Wspaniała historia miłości p0lki z Algierczykiem. On ją tak bardzo kocha, że przezwyciężą wszystko.
Bo najważniejsze dla polki, że nie Polak mimo że ci słyną z pracowitości.
#p0lka #przypadkowymurzyn #logikarozowychpaskow #mokebe #zwiazki
Bo najważniejsze dla polki, że nie Polak mimo że ci słyną z pracowitości.
#p0lka #przypadkowymurzyn #logikarozowychpaskow #mokebe #zwiazki
źródło: temp_file8937274562673188493
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzZależy czy UE wpuści ich wszędzie czy utkną w Polsce/Słowacji/Węgrzech/Rumunii - jeśli tak to kto kupił mieszkanie ten wygrał życie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak UE nie otworzy się tak jak w 2022 to zostaną u nas.
źródło: greentext
Pobierz1. przyznales Zelenskiemu racje, ze kilka dziesiatek milionow uchodzcow bedzie po przegranej wojnie.
2. Ja stwierdzilem, ze bija sie tak naprawde o te same tereny od 2014 ktore sa tam pod okupacja. W skrocie kto mial s--------c to to zrobil. Ukraina przegrywa i traci te ziemie. Jak wydedukowales ze cala Ukraina bedzie pod butem rosjan i bedzie kilkadziesiat milionow uchodzcow?
A ty wyjezdzasz o bzdurnej analogii o Slasku ktora
@notBart: tak, bo jeśli Ukraina utraci niepodległość (nawet jeśli oficjalnie utrzyma odrębność jak Białoruś) to zaczną się prześladowania/czystki wśród ludności, która broniła kraju. Nikt normalny nie zostanie, żeby zobaczyć co z nim zrobią.
Co jest po prostu nieprawdą. Zajęli również