Aktywne Wpisy
CloudSpanner +97
Podoba mi się ostatni trend kobiet, które dokręcają śrubkę normikom i otwarcie przyznają, że przeciętniacy/średniacy są w ich oczach zerem. Zapowiada się zwiększenie populacji blackpillowców ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#blackpill #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #itsover #blackpilltiktok #takaprawda #jazdaznormikami #rozwojosobistyznormikami
#blackpill #przegryw #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #itsover #blackpilltiktok #takaprawda #jazdaznormikami #rozwojosobistyznormikami
MarianJanusz +596
#logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki #prawo #rozowepaski
@Nowystaryziel: No tak, właśnie z tego powodu, o którym wspomniałem. Nie masz żadnego innego porównania, a cała twoja wiedza dotycząca związków, pochodzi z tej jednej jedynej relacji. Raz, że nawet nie jesteś świadom jakichś patologicznych zachowań (no bo skąd masz wiedzieć, że to i to nie jest normalne w związku,
@dsfdfs: JAK MOGĄ WIEDZIEĆ, ŻE SĄ W SŁABEJ RELACJI, SKORO NIE SĄ TEGO ŚWIADOME? Byłem tam i wiem, jak to działa. Z pierwszą dziewczyną doszedłem do granicy, gdzie mnie zdradziła i dopiero wtedy miałem 100% pewności,
Tak czy inaczej, badania jasno pokazują, że jeżeli chcesz stworzyć trwały i szczęśliwy związek, to liczba poprzednich partnerów jest jednym z ważniejszych kryteriów którym powinieneś się kierować
@bezbekpol: niekoniecznie. Możesz również brać naukę z obserwacji relacji innych ludzi samemu mając jedno partnera, a obserwując takie, co w każdą sobotę mają innego.
@bezbekpol: jak odchodzisz z januszeksu albo Ciebie wyrzucają, to nie zabierają
Po co ta skrajność? Przerasta cię
@Nowekonto1238: A czego nie rozumiesz???
Dziewica nie szuka niczego lepszego, bo nie wie że może być lepiej. Przechodzona z 100 przebiegu wie, że to co dobre juz za nią. A taka co zakosztowała raz białego, raz czarnego - szuka jeszcze lepszego. Znasz ten dowcip o pietrowym sklepie z